- Konu Sahibi sevfurkereym
sevgili hanımlar oğlum anasınıfına gidiyor.sınıftan 9 arkadaş birbirimizi hem tanımak hem kaynaşmak amaçlı haftada 10 tl sine güne girdik.maksat toplanmak.ilk tur bitti.ikinci tura döndük.arkadaşlardan biri işe başladı biri benim eşim gececi oldu ben gelelem dedi.ama ikiside güne girdiler.kura çektik herkesin sırası belli.işe başlayan arkadaş tutturdu ilk ben alayım die samimi olan arkadaşı(eşi gececi olan)ısrarla dün ona toplayalım dedi.bende herkesin sırası var gelemeyecek olanlar en son alsın arada boşluk olmasın dedim.dün baya bozuldu bana.ilk gündede ikiside böle yapıp en önden topladılar ses etmedik.şimdi yine böle yapınca açıkcası hoşlanmadım bu durumdan.sanki biz yere kaçıyoruz ve bu güvensiz tavır beni sinir etti.bu gün benim için kar amaçlı değil maksat toplanalım sohbet edelim.bebeğim var herzaman çıkamıyorum benim için iyi olur die kabul ettim.yoksa toplanan 80 tl beni zengin etmez.ama bu ısrarcı tavırlar beni hakket sinir etti.ve bugun 2 arkadaşta ne paralarını yolladılar nede geldiler.biri çalışıyo diğeride çocuğum hasta dedi olabilir.arkadaşa eksik toplandı.gittiğimiz arkadaşta okula hergün gelmiyo kızı servisle gidip geliyo.ben biraz sesli düşünüp arkadaşlarla konuştum.ilk almayı istiyosan ilk vermeyide bilicen dimi.peşindemi koşucaz milletin 3 kuruş için.neden insanlar bu kadar bencil olur anlamamki maksat toplanıp sohbet etmekti neden amacından uzaklaştırıp strese dönüştürdüler böle çözemedim?