sizce haksızmıyım ?

adanamerkez

:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
2.498
2.166
248
35
Kızlar merhaba size bir şey soracağım.. eşim babasına borç vermiş ve bizde sıkışığız bana da babandan borç iste dedi bende istemem babana vermeseydin dedim diye tartıştık sizce haksızmıyım. Tamam babası ihtiyacı varmış istemiş birşey demiyorum ama kendi sıkışık zaten. bu olay baya büyüdü ben kendimi haksız görmüyorum ama başkaları ne düşünüyor merak ettim açıkcası

haksız değilsin ama babasını dahil etmene lüzum yoktu sadece,babamın maddi durumu iyi değil isteyemem diyip geçebilirdin kenara..ama eşinizdeki iyi yüzsüzlükmüş yokluğunda babasına para verip kayınbabasından para isteyebilecek kadar karaktersiz geldi bana yanlış anlamayın lütfen.

sana babandan borç mu iste dedi yoksa ben mi yanlış anladım..
Yok artık ya bu erkeklere ne oluyor böyle
Tövbe Bismillah..

Olabiliyor bazen boyle garip durumlar.
K.pinin durumu daha acil idiyse esin onceligi ona vermis olabilir.
Babasina kiyamamistir belki.
Sizin durumunuz da ay sonunu getidememk mi yoksa odenmesi gereken bir borc mu var?

onların durumu kötü şuan ama bizimkilerin iyi daha önce onun babasıda bize çok para verdi benim babamda o konuda haklarını yiyemem ama

Olabiliyor bazen boyle garip durumlar.
K.pinin durumu daha acil idiyse esin onceligi ona vermis olabilir.
Babasina kiyamamistir belki.
Sizin durumunuz da ay sonunu getidememk mi yoksa odenmesi gereken bir borc mu var?
ayın belli bölümleri krediydi kredi kartıydı ödemelerimiz var .. tamam kıyamıyorda bende gidip babama yüz eğip borç isteyemememde normal karşılasın o zaman

Kızlar merhaba size bir şey soracağım.. eşim babasına borç vermiş ve bizde sıkışığız bana da babandan borç iste dedi bende istemem babana vermeseydin dedim diye tartıştık sizce haksızmıyım. Tamam babası ihtiyacı varmış istemiş birşey demiyorum ama kendi sıkışık zaten. bu olay baya büyüdü ben kendimi haksız görmüyorum ama başkaları ne düşünüyor merak ettim açıkcası
babasina borc vermesi sorun degil, su an geri odeyecek durumu yoktur belki adamin.. hemen neden 'babana vermeyeydin' seklinde konusuyorsunuz ki? hem ne guzel, sizin babanizi da kendi babasi gibi gormus, yakin gormus ki, borc istiyo..

Sen haklısın bana göre kendi sıkışıksa neden babasına veriyor hadi veriyor neden senin babadan borç istiyor:KK57:

babasina borc vermesi sorun degil, su an geri odeyecek durumu yoktur belki adamin.. hemen neden 'babana vermeyeydin' seklinde konusuyorsunuz ki? hem ne guzel, sizin babanizi da kendi babasi gibi gormus, yakin gormus ki, borc istiyo..
benim ödemem gereken borc varken elindeki son parayı vermesinden bahsediyorum ?
ayrıca babamdan para istemesi tabiki benim için sorun değil kendi gitsin konuşsun istesin ama ben gidip isteyecekmişim neden verirken bana sorulmuyor isterken ben istiyorum

Sizin babanızın ihtiyacı olup da ona borç vermiş olsaydınız sıkıştığınızda kayınbabanızdan ister miydiniz? Eşiniz size babana vermeseydin deseydi nasıl olurdu. Biraz empati, çok zor değil...

onların durumu kötü şuan ama bizimkilerin iyi daha önce onun babasıda bize çok para verdi benim babamda o konuda haklarını yiyemem ama

Dar zamanınızda babası size destek olmuş, şimdi de onun olması çok normal, babasına öncelik tanımış büyütülecek bir şey değil. Benim de babamın durumu şu an uygun değil deyip geçiştirebilirdiniz, babasını işin içine sokmaya gerek var mıydı?

Haklisin tabiki , Kendisinin parasi yoksa neden veriyor ki , kibar bir dilde red edebilirdi...

Ben olsam bende istemezdim Babamdan, sirf bir daha kendi ihtiyaci oldugunda baskasina vermesin diye.

Babasi verebilir elbette , ama evlenmis bir erkegin onceligi kendi ailesi esi olmali..

Sizin babanızın ihtiyacı olup da ona borç vermiş olsaydınız sıkıştığınızda kayınbabanızdan ister miydiniz? Eşiniz size babana vermeseydin deseydi nasıl olurdu. Biraz empati, çok zor değil...
Ben kendi ailemi daha önde tutmaya çalışıyorum anne babaya bağlı yaşarsak biz bağımsız bir aile olamayız benim düşüncem bu yönde eğer benim 3 tl param var 3 tl de banka ödemem varsa sağlıkla ilgili yada çok acil ölüm kalımlık bir iş değilse kendi babamada vermek yerine brocumu öderim ama tabi ödemelerim var halledim ayarlamaya çalışıcam der bir şekilde bulurum

eğer kafasında ben bu parayi babama veririm bizim hanimda babasından alir tamam olur diye düşünmesi normal değil...

Size Babanizdan borç istetecekse o para giderken de size danismaliydi... Eğer size danismayacak kadar ise simdi de kizmamali..

Babasına destek olması normal. Hem zamanında o da size destek olmuş.
Ama git babandan borç iste demek hoş değil. Bu konuda o haksız.
Sizin haksız olduğunuz nokta da eşinize bu şekilde konuşmanız.

Back
X