Sizce haksızmıyim

umitetveinann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
94
41
31
Arkadaslar 8 aylik hamileyim.Kv . Altli üstlüyüz.Yeme icmemiz hesaplar bir.Diycegim şuki hic hamileyim diye umurlarinda deil.Sorunlu hamilelik gecirdim.6 ay kustum. Ilacla serumla ayakta kaldım.Simdide sancılarim var acile gittim kesin dogumdur diye.Ama erken dogum tehlikem var ke dimi yormamam lazim.Diycegim şuki kv ler iki daire kullanıyo.Simdi büyük temizlik yapılıyo.Ben pzrtesi rahatsızdım assagı inemedim.Beni temizloge cagîrmıs.Bu halimle is bekliyo.Dün o kadar yoruldumki hayatta demezler otur sen yüklüsün dikkat et felan.Sizce benmi kötü bi insanim.Yoksa yapılan anlayîssızlıkmi

önce can sonra canan demişler,onlar seni düşünmüyorsa sen kendini düşün.

ha şimde aman canım hamilelik hastılık mı,ben 9 ay şöyle şöyle çalıştım,eskiden kadınlar tarlada doğuruyormuş diyenler gelecektir konuya ama her hamilelik bir değil.hatta aynı kadının yaşadığı iki hamilelik bile birbirinden çok farklı olabiliyor.

madem erken doğum riskin var ve doktor dinleneceksin dedi o zaman dinleneceksin.eğer iki evi temizlemek zor geliyor ise azıcık paraya kıyıp temizlik için birilerini tutuversinler.

bu arada şu yüklü lafına da gıcık oluyorum ya :KK53:

Yok artık birde sana utanmadan iş mi buyuruyorlar ! Pes bu resmen bir vicdansızlık ve anlayışsızlık !

erken doğum tehliken varsa niye yapıyorsun ki, zaten hamilesin yani erken doğum tehlikesi olmasa bile senden iş beklememeleri lazım, normal hareket edemezsinki, bir daha yapmayın bence sağlığınızdan önemli değil hiç bişey

Evet bide iki tane bekar görümcem var.Sadece onlarda yapabilir.Ve ben evimi tek basıma temizledim bahar temizligi.kimsede gelip elini sürmedi

Allah bin defa esirgesin bebeğine bir şey olsa nolacak hiç düşündün mü canım
Kesinlikle temizliklerine filan karışma hamile olmasan tamam ama şu halinle önce evladını kendini düşünmelisin gerekirse ağrım var de yat lütfen

Arkadaslar 8 aylik hamileyim.Kv . Altli üstlüyüz.Yeme icmemiz hesaplar bir.Diycegim şuki hic hamileyim diye umurlarinda deil.Sorunlu hamilelik gecirdim.6 ay kustum. Ilacla serumla ayakta kaldım.Simdide sancılarim var acile gittim kesin dogumdur diye.Ama erken dogum tehlikem var ke dimi yormamam lazim.Diycegim şuki kv ler iki daire kullanıyo.Simdi büyük temizlik yapılıyo.Ben pzrtesi rahatsızdım assagı inemedim.Beni temizloge cagîrmıs.Bu halimle is bekliyo.Dün o kadar yoruldumki hayatta demezler otur sen yüklüsün dikkat et felan.Sizce benmi kötü bi insanim.Yoksa yapılan anlayîssızlıkmi

bu durumu eşine ilet..Eşin söylesin ailesine.. Evet anlayışsızlık..Ben kv deme gittim tabak bile kaldırttırmadı bana.

hiç kafana takma...anne benim ağrılarım var bu halimlede eğilip kalkamıyorum temizliğe yardım edemeyeceğim de...
kv sana yardım edeceği yerde gerçekten bunu senden beklemesi nekadar ayıp..

çok mu önemliydi bahar temizliğiniz?? açıkcası ben sizide haklı görmedim.. kendi evinizi temizleyecek kadar sağlığınız yerinde kv ninkine gelince sağlığınız kötü imajı vermişsiniz. Bu yüzden oda kendini haklı bulup sizi düşünmeyecektir. Önce siz kendinizi düşününki başkalarıda sizi düşünsün.. benimde riskli gebeliğim var ve evi ... götürüyor umrumdamı değil bişey yapacakmıyım Hayır.. Oyüzden önce SİZ

anlayıssızlıktır tabıkı de, ayrıca ellerı ayakları tutuyorsa kendılerı yapsınlar yada kızları varsa o gelsın yardıma, gelın degıl de hızmetcı alıyorlar sankı...
ben olsam hıc ugrasmazdım-halımı gormuyormsunuz-kendımı dusunmesem de cocugumu dusunmelıyım kusura bakmayın gelemem derdım hatta calısıyor musunuz bılmem ama yetemıyorsunuz bır kadın cagırayım parasına beden der koseme cekılırdım.

çok mu önemliydi bahar temizliğiniz?? açıkcası ben sizide haklı görmedim.. kendi evinizi temizleyecek kadar sağlığınız yerinde kv ninkine gelince sağlığınız kötü imajı vermişsiniz. Bu yüzden oda kendini haklı bulup sizi düşünmeyecektir. Önce siz kendinizi düşününki başkalarıda sizi düşünsün.. benimde riskli gebeliğim var ve evi ... götürüyor umrumdamı değil bişey yapacakmıyım Hayır.. Oyüzden önce SİZ
Temizligim bitti acile gittik esimle sancilarimdan.Bnmde evim cok pisti.Baktim kimseden hayir yok yaptim.Ama bittigi gün hastanede aldık solugu.Keyfimden yapmiyorum.Ama midem bukaniyodu evimden artik

Tabiki yapılan haksızlık sana karşı ben hamile kalsam herhalde yerimden kaldırmazlar beni. Hatta kv her ihtimale karşı dikkat et hamileysen sıkıntı olur diyor bana sürekli benimde kv sorunlarım oldu çok iyi anlaştığımız söylenemez ama Allah için bu konularda çok özenlilerdir. Böyle saçmalık mi olur hamilesin sen tehlikeli gebelik bide 2 kat dikkat etmen lazım. Çağırdıkları zaman bebeğime Zararlı ben gelemem anne de onun sana yardım etmesi gerekirsen senden bekliyor

Anlatılcak cok sey varda neyse.Görümcemlerin odasıni dahi temizliyorum.Onlara kalsa esime kalsa onlardan iyisi yok .Cok bunaldım.Stresten erken dogurcam.Hic bisey olmasada.Bnmde yengem ben bekarken hamileydi.Deil is yaptirmak her isini annmle ben yapiyodum.Insanlik meselesi. Esim annesini yere gòge sıgdıramıyor.Bnde acaba sorun bndemi bnmi kötü gelinim diye düsündüm.Bide esimim anneannesi diyoki kaynanana is yaptirma camlari sil vs. Boyle insanlar iste

kusura bakmayın ama hata sizin
kendi durumunuzu en iyi siz bilirsiniz, eviniz ne kadar pis olursa olsun temizlememeliydiniz
Temizlik bitince hastaneye gittik demişsiniz, inanamıyorum buna :KK12:
Karnınızdaki bebek size Allah'ın emaneti ve sizin o bebeğe bunu yapmaya hakkınız yok
Erken doğum olmadı demeyin, bu riski göze alıp kendinizi yormanız bile vicdansızlık:KK62:
kayınvalidenize yardım etmenize yorum yapmıyorum bile ....

Bende doğuma gitmeden önceki gün bütün evimi temizlemiştim. Ama hamileğim boğunca sağolsunlar ablam görümcem annem bana hiç cam sildirmedi evime gelen dur bi camlarını silim diyordu. :KK76:ki bende yine her işimi yapardım. Ramazanda ablama gittiğimdede ben oruçdeğilim diye işlerini yaptığım oldu ama. Kimseye öyle bahar temizliğine gitmezdim ayıp günay yani hamile kadına hem yardım etmeyip yardıma çağırmak hiç doğru değil

Temizligim bitti acile gittik esimle sancilarimdan.Bnmde evim cok pisti.Baktim kimseden hayir yok yaptim.Ama bittigi gün hastanede aldık solugu.Keyfimden yapmiyorum.Ama midem bukaniyodu evimden artik

tatlım 2 dk fazladan ayakta kalsam kanamam oluyor.. ve kırmızı lekeyi gördükçe ölüyorum ben.. ev çok mu pis biraz daha pislensin umrumdamı tın.. Eşinle acile gittiğinde harcadığın parayı ver bir yardımcıya sende kalkma yerinden. Bak o zaman kv senden iş bekliyebiliyormu..

birde sana kötü bişey demiyorum dediğim sen kendine bunu yaparsan başkaları ne yapmaz??

Ne vicdansız insanlar var, eşinizde tipik bi türk erkeği işte anasından iyisi yoktur hiçbir zaman.

O bebeğe kötülük yapmaya kimsenin hakkı yok, lütfen bi köşeye çekilip dinlenin.

eşiniz sizin yerinize temizlikçi cagırsın baska bırı ılgılensın evle,
sız dubleks bır evdemı oturuyorsunuz

X