Sizce haksz mym?

bencede yalnış yapmış bunu telefon açıp diyebilirdi :umursamaz:ama eyer gerekli açıklaması varsa düşünebilirsin bence nedenini sölemliydi şundan dolayı ben olsam öle yapardım çok önemli deilse mutlaka ya gelir yada arardım :olmaz:

banada kadir gecesi yaptilar ayni seyi bir arkadasim kadir gecesi icin size gelecez caya dedi, ben biraz kivirdim camiye gitmek istiyordum cunku.. neyse israr etti tamam gelin dedim.. dunya hazirlik yaptim arkadasimin kocasi bogazina cok duskundur... saat 7 yok, 8 yok, 8.30 yok aradim sonunda, canim nerdesiniz sizi bekliyoz neden gelmediniz? cvp " biz camideyiz canim ayyy size gelecektik dimi nasil unuttum yaa neyse uzulme baska gun geliriz" dedi... kafayi yedim sinirden birde uzulme baska gun geliriz diyor, kadir gecesi kadin bizi eve hapsetti camiye gidemedik... hala hatirladikca kufur ediyorum...

Arkadasin haksiz....bende olsam tepki verirdim....Iki saniye bir telefon acip kusura bakma isimiz cikit gelemiyoruz diyebilirdi....:delphin:

Lakin yine mesaj atmis....hic haber vermeye bile gerek duymayanlar var arkadasim...:umursamaz:

arkadaş değil o bende kızardım ne arar ne sorardım

bazı insanlar kendini ne sanıyorsa, ona bu hareket yapılsa acaba hoşuna gidermi ?

bencede haklısn
birdahakı sefere gelmeyin derim ben ve arkadaşığımzıda bitririm zaten yenıydı dıyorsun
bırde aynı hareketlerı tekrar yamıslar seni masrafa sokup biz yine gelmıyoruz
hayddddddaaaaa yanııı salla güzelım boşver...

ben böyle yapanlara çıldırıyorum yaaa.genelde benim şöyle olur.sabahın nurunda kalkarım accayip hazırlıklar yaparım saat 12 ye kadar her işim ve hazırlığım bitmiş olur.tabi bu arada sürekli gelecek olan kişiyi ararım cvp vermez.neyse duymuyodur belki filan derim.saat bir olur ben onu bekliyorumdur artık (çünkü öğle misafiri).sonra dıııt dııııt mesaj işim çıktı gelemiyorum.ben tabi sinir küpü cvp bile vermem.öyle yapınca da bi daha misfirliğe gelmeye çekinir...yaptıklarımı da artık eşimle ikimiz iki üç günde bitimeye çalışırız...

iyi yapmışsın canım..ben olsam ben de aynı şekilde tepki verirdim.. gıcık olurum böyle şeylere.. ya da buluşalım diye anlaşırız yarın için.. tüm hazırlıklarımı yaparım,planım varsa ertelerim tam evden çıkıcam bi mesaj gelir. ben gelemiyorum ,burda çok yağmur yağıyo fln bilmem ne.saçma sapan bahaneler.. gereken lafı da açar bi güzel söylerim valla :dilcikar: iyi yapmışsın, oh olmuş

haklısınız...bende sevmem böyle şeyleri insan hazırlığını yapıyor ona göre ayarlıyor ama son dakika gelmiyorum...denildiği zaman çok sinir bozucu oluyor tamam insanlık hali yarın ne olacağı belli değil hastalık olur acil bir durum olur ama bunun dışındaki saçma şeyler yüzünden haber verilmezse çok kötü oluyor...

Ayyy bende neffreett ederim adab-ı muaşeret denen bişey var kardeşim

geçenlerde gece mesaj geldi arkadaşım pazar günü bize gel yazmış yollamış

hiiiç cevap vermedim daha önce uyramıştım onu çünkü neyse

cumartesi günü aradı ee yarın geliyomusun diye dedim ki

bak canım arkadaşım insan bi sorar müsaitmisin işin var mı gelebilir misin diye

hem de arar mesaj çekmez evinin telefonu var mesjadan daha ucuz 2 dk

konuşursun biter dedim ve etrafımı buna alıştırmaya çalışıyorum yavaş yavaş

ama çok sinir bozucu bi davranış !!!!!!!!! ünlem ünlem ünlem

haklısın insan bi arar sebep söyler..görüşmezsin olur biter boşver neden takıyosun bikaç kez yaptıysa huyu öyledir onun yapcak bişi yok..

Back
X