Sizce hamile kalır mıyım?

Sizce hamile kalmam mümkün mü?

• Evet.

OY: 0 0,0%
  • Biraz zor gibi.

OY: 3 100,0%
  • Hayır.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

secret_women

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
5
1
1
45
Arkadaşlar ben 36 yaşındayım ve 15 yıllık evliyim. 14 yaşında da güzel bir kızım var. Kızıma biraz geç sahip oldum çünkü hamile kalabilmek için tedavi görmem gerekiyordu. Tedavi sayesinde hamile kaldım ve kızımı doğurdum. Kızım şu an 14 yaşında ve bir kardeşinin olmasını hiç istemiyor. Kardeş lafı bile geçse hemen ağlamaya başlıyor. Ben de yeni bir çocuğum olsun diye uğraşmıyorum ama eşimle de korunmuyoruz. Eşim peçeteye ejekülasyon oluyor. Ve bu 14 yıldır da böyle. Bu şekilde hamile kalmam mümkün mü? Doktor bana yumurtalıklarımın kistleştiğini ve yakın zamanda menopoza girebileceğimi söylemişti. Ben de bunu önlemek için hormon ilacı kullanmaya başladım. Sizce bu şekilde hamile kalabilir miyim?

İhtimal elbette var ama zor gibi aslında bakarsanız.

Eşim peçeteye ejekülasyon oluyor. Ve bu 14 yıldır da böyle. Bu şekilde hamile kalmam mümkün mü?

buna hitabendi benim cevabım.menopoz konusunu bilemiyorum.

Anladım zaten hamile kalma gibi bir niyetim yok. Ama normal yaşanan bir ilişkide olması zor değil mi?

yani açıkcası dışarıya boşalıyorsa eşiniz biraz zor tabi.
mesela biz 4 aydır uğraşıyoruz ama hala hamile kalamadım.

yani açıkcası dışarıya boşalıyorsa eşiniz biraz zor tabi.
mesela biz 4 aydır uğraşıyoruz ama hala hamile kalamadım.
Canım ben bir yerde görmüştüm. Eşin içine boşaldıktan sonra belinin altına bir yastık koyup yarım saate yakın beklersen meninin yumurtaya gitmesi kolaylaşırmış. Eğer hamile kalma gibi bir niyetin varsa deneyebilirsin. Yalnız dediğim gibi sadece internette görmüştüm birinden duymadım.

teşekkür ederim canım 4 aydır ne gerekiyorsa yaptım ama malesef henüz bebek yok.
nasip değil demek. bugün regl oldum mesela ve ne kadar üzüldüm bilemezsin :)
eylül ayı için umutlarımı yeşertiyorum.
sanada gönlündekini versin rabbim.

İnşallah bebek sahibi olursun canım. Senin için üzüldüm. Doktorda tedavi görebilirsin. Ben kızıma tedavi ile hamile kalmıştım. :)

İnşallah bebek sahibi olursun canım. Senin için üzüldüm. Doktorda tedavi görebilirsin. Ben kızıma tedavi ile hamile kalmıştım. :)

canım Allaha şükür bildiğimiz bi sorunumuz yok.
şimdilik demek ki zamanı değilmiş diyoruz mevlam ne zaman verirse.6 ay içinde olmazsa gidicem doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…