Selam siz adətdən kaç gün önce 8 ml öğrenmştiniz? Ben adetdən 6 gün önce 17.1 ml öğrendim ama azmış dedilerCanim hamilesin gözün aydin :) bende adetten önce 8 ml bthcg ile öğrendim
Kim az dedi size doktor degilse kafaniza takmayin bence ben adetten 3 gun once 8 ml ogrendim :) sizinki 6 gun once olmasina ragmen gayet guzel benCe neredeyse yeni dollenmis olmali zaten :) suan hamd olsn saglikli ilerliyor gebeligim 14 haftalik olduk bile ..birde onemli olan 5 yada 10 ml iel ogrenmek degil ben doktora bile gostermedim iki gunde bir kan verdm takip ettim onemli olan ikiye katlanmasi :)Selam siz adətdən kaç gün önce 8 ml öğrenmştiniz? Ben adetdən 6 gün önce 17.1 ml öğrendim ama azmış dediler
Çok şükür inşaAllah bana da sağlıklı gebelik nasip olur ,Kim az dedi size doktor degilse kafaniza takmayin bence ben adetten 3 gun once 8 ml ogrendim :) sizinki 6 gun once olmasina ragmen gayet guzel benCe neredeyse yeni dollenmis olmali zaten :) suan hamd olsn saglikli ilerliyor gebeligim 14 haftalik olduk bile ..birde onemli olan 5 yada 10 ml iel ogrenmek degil ben doktora bile gostermedim iki gunde bir kan verdm takip ettim onemli olan ikiye katlanmasi :)
Bugün verdim bekliyom kardeşim çok heyecanlıyım zaman geçmiyoHamilesin canim ama cok cok erken suan 2 gun sonra tekrar kan ver
İyi akşamlar kızlar. İlk öğrendiğimde 17.1. bugün 233 olmuş. Covid olmuşum bana dua edin lütfenCok iyi anliyorum seni insallah guzel haberler alirsin sonucu bizlede paylas merak ettim
Tebrikler tatlim bende covidim koku tat 0 psklojim cok bozuk sende bana dua etİyi akşamlar kızlar. İlk öğrendiğimde 17.1. bugün 233 olmuş. Covid olmuşum bana dua edin lütfen
Allah şifa versin kardeşimTebrikler tatlim bende covidim koku tat 0 psklojim cok bozuk sende bana dua et
Tesekkur ederim evet 4.5 aylikAllah şifa versin kardeşimhamilemisin?
Allah yar ve yardımcın olsunTesekkur ederim evet 4.5 aylik
Amin canim insallah seninde yardimcin olsun 1 hafta oldu bizim koku ve tat kaybi disinda sorun yasamadim ama cok zormus psklojim bozuldu esiminde ayni sekilde evde ot gibi yasiyoruzAllah yar ve yardımcın olsuninşaallah kurtuluruz bu beladan yeni mi hastalandım? Ben 2 pozitiv cevap aynı günde aldım 1i covid diğeri hamilelik
24 ocak olacak oKızlar selam regl 24 şubat. Yani daha var ama ara ara sol kasık ağrısı ve batmalar oluyo. Acaba belirti midir? 7 aydır korunmuyoruz. Hayırlısı olsun inşallah
Allah yardımcın olsun canım bol c vitamini al bol meyve ve su. İnşallah geçecek canım benim.Allah yar ve yardımcın olsuninşaallah kurtuluruz bu beladan yeni mi hastalandım? Ben 2 pozitiv cevap aynı günde aldım 1i covid diğeri hamilelik
Evet canım yumurtlama dönemim ama hiçbir ay böyle tek kasık ağrısı yaşamamıştım. Yumurtlama bugün son günüm takvime göre24 Ocak sanırım. Yumurtlama döneminde olabilirsiniz
24 subat mi ?Kızlar selam regl 24 şubat. Yani daha var ama ara ara sol kasık ağrısı ve batmalar oluyo. Acaba belirti midir? 7 aydır korunmuyoruz. Hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?