- 26 Mart 2020
- 69
- 44
- 8
- Konu Sahibi cicekbocek49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün olmalıydım:) şuan agliyorumTeste gore evet hamilesinizkac gun var adet tarihinize
Inşallah Çok teşekkür ederim güzel kardesim.. nerdeyse aynı görüntü..Canım benim de Ek'li haliyle çıkmıştı testte , 1 gün sonra kan testi yaptırdığımda 156 verdi değerim yani pozitifti.
İnşallah seninki de pozitif olur , şimdiden Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Evet garantici biriyimVar inşallah canım ama yine de sen yarın sabah ilk idarla tekrar yap bazen hata da olabiliyor burda maalesef gördük.
Normal şartlarda bu pozitif yani
Hayırlısı olsun inşallah.
Hakkaten mi yaa... ben yine üzüldüm negatif diye. Sonra testin sonunda silinse pozitiftir ama başlangıçtır yazınca şok oldummKabak gibi ortada. Gözünüz aydin
Umariiiim çok sagolunevet hamılesınız ıstersenız 3 gun sonra bır test daha yapın daha belırgın cıkar
Yani tabi her zaman yanılma payı olur bu tetlerde ama 2. Çizgi var orası kesinHakkaten mi yaa... ben yine üzüldüm negatif diye. Sonra testin sonunda silinse pozitiftir ama başlangıçtır yazınca şok oldumm![]()
Çok heyecanliyim. Lütfen dua edin banaTeste göre hamilesiniz :))
Benim de testim bu sekildeydi ve hamile çıkmıştım.
Erken gebelik testi alsanız içiniz daha cok rahat ederdi. Ama olsun bu da henüz yeni oldugunu gösteriyor=) hayırlı olsunHakkaten mi yaa... ben yine üzüldüm negatif diye. Sonra testin sonunda silinse pozitiftir ama başlangıçtır yazınca şok oldumm![]()
Aynen öyle hayırlısı olsun insallahYani tabi her zaman yanılma payı olur bu tetlerde ama 2. Çizgi var orası kesin