Gebeliğe Hazırlık Sizce hamile miyim? Testim ve belirtilerim ne anlama geliyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.177
1.109
333
37
Burada daha önce de konu açmıştım. Ekim ayından beri bebek istiyoruz ama olmuyordu. Biraz önce iç çamaşırımda kan gibi bir şey farkettim koyu renk. Adetime de 5 gün var. Test yapmak istedim ve bu şekilde çıktı. Karnımda da hafif bir ağrı var sanki adet olacakmışım gibi.
Son günlerde ara ara mide bulantım oluyor ama psikolojiktir diye düşünüyordum.
Sizce hamile miyim? Çok silik ama öncekilerde hiç çıkmıyordu bu çizgi.

Eklentiler

• EAFC4C53-4581-4812-9F57-3D411D9319F0.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 184
  • D88AC19B-7E69-49DC-90D1-40B62E093A2C.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 180
Ikinci çizgi pembe gibi canım hemenmi çıktı var gibi görünüyo adet ağrısı normal canım adet olucak gibi oluyosun ama olamiyosun hergun adetine kadar testi tekrarla koyulasiyomu ama tabi en garantisi kan testi gelen kanamada yerleşme kanaması olabilir canım

evet ikinci cizgi var hayırlı olsun yerleşme kanaması ola bilir adetiniz den 5 yada 6 gün önce lekelenme şeklinde olur panik yapmayın bir kaç gün sonra da kan verin

Hayirli olsun gebelik gorunuyor

15 dakikada bu şekilde çıktı canım. Evet ağrı giderek arttı her an adet olacakmış gibi hissediyorum.

Emin olamayıp tekrar yaptım ama bu daha silik çıktı sanki

Eklentiler

• image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 150
Testiniz pozitif görunuyor ilk idrarla yapilmasi onemli yarin bi kan verin netlessin ona gore doktora gidin lekelenmeniz baslamis dusuk riskiniz olabilir ilac kullanirsiniz.
Kanama artar adete dönusurse kimyasal gebelik geciriyo olabilirsiniz.

Evet gebesiniz kan vererek artışı takip edin lekenin koyu olması biraz şüpheli bir durum yerleşme kanamasında açık pembe olarak geliyor genelde. İnşallah sağlıcakla ilerler

Arkadaşlar bugün kan testi de yaptırdım. Beta hcg değeri 37,84 çıktı. İnternetten baktığımda 0-2 hafta arası gebelikte 5-50 arası olur yazıyor. Ama doktor bi kıpırtı var sayılır ama kesin var diyemem dedi. Adetin geciktikten 4-5 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Bu arada adetime 4 gün var.

Evet gebesiniz kan vererek artışı takip edin lekenin koyu olması biraz şüpheli bir durum yerleşme kanamasında açık pembe olarak geliyor genelde. İnşallah sağlıcakla ilerler
Sürekli günlük pes yeniledim ama bi daha hiç o şekilde bi lekelenme olmadı. Belki de enfeksiyonum var o nedenle koyu kahve akıntı da olabilir bilemiyorum.

Yerleşme kanamasıdır benmde adetten 5-6 gün önce gelmişti kanama. bulantılar hisler için çok çok erken ama kasılmalar ağrılar belirti olabilir ufaktan

Benimde adetten önce kan testim 37 çıkmıştı canım şuan oğlum 3 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…