Merhaba arkadaşlar, ben 11 Ağustos'ta kürtaj oldum 32 gün geçti normal kaset test negatif fakat productor early erken gebelik testi pozitif çıkıyor.sizce hamile miyim .yoksa beta HCG sıfırlanmadığı için olabilir mi? Lütfen cevap verir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, ben 11 Ağustos'ta kürtaj oldum 32 gün geçti normal kaset test negatif fakat productor early erken gebelik testi pozitif çıkıyor.sizce hamile miyim .yoksa beta HCG sıfırlanmadığı için olabilir mi? Lütfen cevap verir misiniz?
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.35 yaşındayım anne olmak istiyorum.8 haftalıkti kese ama bebek 6+3 haftada kalmıştı.kanama vs yoktu . mecburen kürtaj oldum.o yüzden hamile olmayı çok isterdim.doktor korunmak isteyip istememek sana kalmış dedi bende korunmadim.yumurtlamayi 19 gün sonra gördüm 11 gün sonra test yaptım productor early erken gebelik testi pozitif çıkınca acaba dedim .fakat sonra araştırdım beta HCG sifirlanmaya biliyormus o yüzden sormak istedim
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.35 yaşındayım anne olmak istiyorum.8 haftalıkti kese ama bebek 6+3 haftada kalmıştı.kanama vs yoktu . mecburen kürtaj oldum.o yüzden hamile olmayı çok isterdim.doktor korunmak isteyip istememek sana kalmış dedi bende korunmadim.yumurtlamayi 19 gün sonra gördüm 11 gün sonra test yaptım productor early erken gebelik testi pozitif çıkınca acaba dedim .fakat sonra araştırdım beta HCG sifirlanmaya biliyormus o yüzden sormak istedim
Çok geçmiş olsun . Sizin tekrar muayeneye gitmeniz lazım . Belki parça kaldı belki de hamilesiniz bunu bilmek imkansız. Dusuklerden sonra en az iki ay korunmuştum ben . Tabi her hekimin görüşü farklı .
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun bende aynı durumu yaşadım, gelişimi durduğu için 9+5 te kürtaj oldum (18 ağustosta) 40 gün oldu hala adet görmedim. Sizin durumunuz nedir şuan, adet oldunuz mu ?
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun bende aynı durumu yaşadım, gelişimi durduğu için 9+5 te kürtaj oldum (18 ağustosta) 40 gün oldu hala adet görmedim. Sizin durumunuz nedir şuan, adet oldunuz mu ?
Her ay bu stresi yaşamak çok zor. Ama düşük yaptığımdan beri 2.kez korunmasız ilişkimiz. adetime 2 gün kaldı. Psikolojik olarak mı bilmiyorum ama kasık bölgeme arada sızı giriyor. Göbek deliği çevreme birde. Dün sağ mememe de aynı sızıdan girdi. Biraz öncede az daha baş dönmesinden bayılıyordum. Sabah kahvaltı yapamıyorum 2 gündür yumurtayı düşünmek bile mdemi bulandırıyor. Düşük olan gebeliğinde de daha 1. aydan erikten tiksinmiştim hala yiyemiyorum. Hamile miyim yoksa psikolojik mi hiç bilmiyorum. Ama bu durum çok zor.
Merhaba mesajınızı geç gördüm. Kusura bakmayın evet oldum . Fakat adetten sonra bekarken genelde yumurta akı gibi akıntım olurdu şimdi mümkün değil olmuyor ne yapmalıyım inanın bilmiyorum.her ay stres üzüntü çekmekten başka bir şey değil