Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallahGayet net çıkmış hamilesin Cnm hayırlı olsun
Teste göre hamilesin canım..kan verip kesin sonucu al..hayırlı olsun..İkinci çizgim açık pembe çıktı ama adet günüm yarın çok umutlanmak istemiyorum ama sizce hamile miyim ?
Ne güzel ya benim iki gün geçti çıkmadı inş hamilesidirAy inşallahHafta içi kan vermeye gideyim o zaman
Ay hayırlısıTeste göre hamilesin canım..kan verip kesin sonucu al..hayırlı olsun..
Döllenmenin erken olup olmaması ile alakalıymış sanırım inşallah siz de hamilesinizdirNe güzel ya benim iki gün geçti çıkmadı inş hamilesidir
İnşaşşah ama erken gebelik testi de yaptım onda da çıkmadı inş ben de sana katılırım Harika bi duygu dimiDöllenmenin erken olup olmaması ile alakalıymış sanırım inşallah siz de hamilesinizdir![]()
Ben henüz birşey anlayamadımki adet tarihimde geçmediği için ama şunu biliyorumki hayatta herşeyin bir nedeni var bu ay olmazsa birdahaki ay olur,olmazsa üzülmeyin zaman çabuk geçiyor yeterki sağlık olsunİnşaşşah ama erken gebelik testi de yaptım onda da çıkmadı inş ben de sana katılırım Harika bi duygu dimi
Teşekkürler yaş ilerleyince insan üzülğyo 35 de olsa da razıyım artıkBen henüz birşey anlayamadımki adet tarihimde geçmediği için ama şunu biliyorumki hayatta herşeyin bir nedeni var bu ay olmazsa birdahaki ay olur,olmazsa üzülmeyin zaman çabuk geçiyor yeterki sağlık olsun
Haklısınız ama olur olur hatta belki de hamilesinizdir biraz daha zaman geçsin o zaman tekrarlayın testiTeşekkürler yaş ilerleyince insan üzülğyo 35 de olsa da razıyım artık
İnş :)Haklısınız ama olur olur hatta belki de hamilesinizdir biraz daha zaman geçsin o zaman tekrarlayın testi
Ay aminnn inşallah size de sağlıcakla almayı nasip etsinOo masAlllah benim ki daha silikti . :) Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kilucaginiza almayı nasip etsin insAllah
resim yok ki nokta işareti görüyorum sadece ??[/QU bilmeden silmişim yazımı düzenlerken, daha yeniyim burada o yüzden. :)
Hayrlisi olsn bariz belli cok sanslsn ben hic goremdm bnu saglklo bir evladn olur insNormalde adet olmam gereken gün yarın,bugün yaptığım test![]()
Dünya üzerinde nefes alan her varlık şanslıdır benceHayrlisi olsn bariz belli cok sanslsn ben hic goremdm bnu saglklo bir evladn olur ins