Sizce hamile miyim:)

Ben 3-4 gün kala reglin birebir belirtilerini yaşadım, bel ağrısı ve karın ağrısı şikayetlerim vardı. Gebelik ihtimalini hiç düşünmedim, regli bekledim hep. Umarım gebesinizdir

Ben adetime 4 gün kala testle öğrenmiştim. Sürekli tuvalete gidiyordum ve sürekli uyuyordum. Göğüslerim de acımaya başlamıştı. Yani anlaşılabiliyor. Saçma sapan yorumlara aldırma, herkesin hamileliği farklı belli ediyor kendini

Kimse doktor değil burda bi test yapin sonra paylaşım yapin
Hoşuna gitmeyen cümleleri duyunca nasılda hemen ters cevap veriyorsunuz ?
Ozmn milleti saf yerine koyup bu soruları soruyorsunuz ...
Evet evet dediginiz gibi olsun ben cok kötüyüm siz cok iyisiniz içiniz rahatladı galiba
Hanımefendi üsluplarınız çok ters bu forum biz kadınların sorunlarını kadın kadına kırmadan, nazikçe hanımefendi gibi çözmek ve destek vermek için var. Eğer kimseye destek olmak istemiyorsanız köstek de olmayın lütfen...

Pardonda size ne herkes düşüncesinde özgür...

Evet evet dediginiz gibi olsun ben cok kötüyüm siz cok iyisiniz içiniz rahatladı galiba
Bakın başkaları da benim yazdığımın aynısını söylemiş size. Bence insanlarla dalga geçmeyi bırakıp öncelikle buna kulak ben çünkü gerçekten içiniz kapkara. Ve o yüzden sizin için üzülüyorum, dertlerinizden etrafa saldırıp eğöeniylrsunız ama o dertlerinizi böyle değil iyi insan olarak çözersiz belki

Sizin gibiler biz gibi insanları salak yada saf yerine koyarak soru sormayın bizde bu tepkileri vermeyelim olay bu kadar basit :)

Sizin gibiler biz gibi insanları salak yada saf yerine koyarak soru sormayın bizde bu tepkileri vermeyelim olay bu kadar basit :)
Kimse kimseyi salak yerine koymuyor. Sorular size mantıksız geliyorsa cevap vermezsiniz olur biter. Ne bu öfke kin. Mutsuzsunuz çok bariz belli, başkalarından çıkarmaya çalışıyorsunuz üzgünüm sizin için

Kimse kimseyi salak yerine koymuyor. Sorular size mantıksız geliyorsa cevap vermezsiniz olur biter. Ne bu öfke kin. Mutsuzsunuz çok bariz belli, başkalarından çıkarmaya çalışıyorsunuz üzgünüm sizin için
Ben mi mutsuzum hanim efendi yaşayın her şeyi sonra buraya soru sormak icin gelmeyin hadi canım hadi :))

Ben mi mutsuzum hanim efendi yaşayın her şeyi sonra buraya soru sormak icin gelmeyin hadi canım hadi :))
Mutsuz insanlar böyle etrafa saldırır, alaycı konuşur. Bir şeyden rajatsızsanız ya da size saçma geliyorsa yorum yapmaz geçersiniz. Herkes istediğini yaşar ve bu platform soru sormak için var. Eğer beğenmiyorsanız beğendiğiniz konulara yorum yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…