- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Ben 3-4 gün kala reglin birebir belirtilerini yaşadım, bel ağrısı ve karın ağrısı şikayetlerim vardı. Gebelik ihtimalini hiç düşünmedim, regli bekledim hep. Umarım gebesinizdirMerhaba hanımlar:)
1.5 senedir evliyim artık çocuk istiyoruz allah nasip ederse. Bir sey soracaktim size . Reglime an itibariyle 6 gün var ama benim 7 8 gündür göğüslerim müthiş şişti inanılmaz duygusallastim her şeye ağlıyorum:) . Rahim bölgemde de ara ara sanki regl olacakmışım gibi bi kramp var ve garip bir rahatsızlık hissi var karıncalanma gibi . Sırtım çok müthiş agriyo. Hafif kokulu bir akintim da var . 9-10-13--17-23 kasım korunmasız ilişki tarihlerimiz . En son reglim 3-7 kasım regl tarihim . Sizce hamile miyim çok heyecanliyim :)
Çok teşekkür ederim inşallah:)Ben 3-4 gün kala reglin birebir belirtilerini yaşadım, bel ağrısı ve karın ağrısı şikayetlerim vardı. Gebelik ihtimalini hiç düşünmedim, regli bekledim hep. Umarım gebesinizdir
Evt bnde çatlatma iğnesi yaptim adet olursam gene çok sanci olcam gene şimdiden sancim basladi belimde ve kasiğimda sadece adetin gecikmesini bekle benim pek umudum yok gibiBunları gebelik belirtisinden ayirmak cok mumkun degil galiba
Ben adetime 4 gün kala testle öğrenmiştim. Sürekli tuvalete gidiyordum ve sürekli uyuyordum. Göğüslerim de acımaya başlamıştı. Yani anlaşılabiliyor. Saçma sapan yorumlara aldırma, herkesin hamileliği farklı belli ediyor kendiniMerhaba hanımlar:)
1.5 senedir evliyim artık çocuk istiyoruz allah nasip ederse. Bir sey soracaktim size . Reglime an itibariyle 6 gün var ama benim 7 8 gündür göğüslerim müthiş şişti inanılmaz duygusallastim her şeye ağlıyorum:) . Rahim bölgemde de ara ara sanki regl olacakmışım gibi bi kramp var ve garip bir rahatsızlık hissi var karıncalanma gibi . Sırtım çok müthiş agriyo. Hafif kokulu bir akintim da var . 9-10-13--17-23 kasım korunmasız ilişki tarihlerimiz . En son reglim 3-7 kasım regl tarihim . Sizce hamile miyim çok heyecanliyim :)
Amin İnşallah sonucunu buraya yazin olut mu ?Çok naziksiniz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben göremedim . Hem bu kadar erken bu testler belli etmez en kesini kanda baktırmak olurSizce var mi burada bir şeyler
Kimse doktor değil burda bi test yapin sonra paylaşım yapin
Peki anladık hepimiz burda bu konular gibi cok açılmış konular var oraya baksaniz da kendi kendinize yorumlasanız sonuçta herkesin vucudu farklı kendinizi üzmek hoşunuza gidiyorsa buyrun şahsen kendi kendine eziyet etmek bu .
Hoşuna gitmeyen cümleleri duyunca nasılda hemen ters cevap veriyorsunuz ?
Ozmn milleti saf yerine koyup bu soruları soruyorsunuz ...
Hanımefendi üsluplarınız çok ters bu forum biz kadınların sorunlarını kadın kadına kırmadan, nazikçe hanımefendi gibi çözmek ve destek vermek için var. Eğer kimseye destek olmak istemiyorsanız köstek de olmayın lütfen...Evet evet dediginiz gibi olsun ben cok kötüyüm siz cok iyisiniz içiniz rahatladı galiba
Pardonda size ne herkes düşüncesinde özgür...Hanımefendi üsluplarınız çok ters bu forum biz kadınların sorunlarını kadın kadına kırmadan, nazikçe hanımefendi gibi çözmek ve destek vermek için var. Eğer kimseye destek olmak istemiyorsanız köstek de olmayın lütfen...
Pardonda size ne herkes düşüncesinde özgür...
Bakın başkaları da benim yazdığımın aynısını söylemiş size. Bence insanlarla dalga geçmeyi bırakıp öncelikle buna kulak ben çünkü gerçekten içiniz kapkara. Ve o yüzden sizin için üzülüyorum, dertlerinizden etrafa saldırıp eğöeniylrsunız ama o dertlerinizi böyle değil iyi insan olarak çözersiz belkiEvet evet dediginiz gibi olsun ben cok kötüyüm siz cok iyisiniz içiniz rahatladı galiba
Sizin gibiler biz gibi insanları salak yada saf yerine koyarak soru sormayın bizde bu tepkileri vermeyelim olay bu kadar basit :)Bakın başkaları da benim yazdığımın aynısını söylemiş size. Bence insanlarla dalga geçmeyi bırakıp öncelikle buna kulak ben çünkü gerçekten içiniz kapkara. Ve o yüzden sizin için üzülüyorum, dertlerinizden etrafa saldırıp eğöeniylrsunız ama o dertlerinizi böyle değil iyi insan olarak çözersiz belki
Kimse kimseyi salak yerine koymuyor. Sorular size mantıksız geliyorsa cevap vermezsiniz olur biter. Ne bu öfke kin. Mutsuzsunuz çok bariz belli, başkalarından çıkarmaya çalışıyorsunuz üzgünüm sizin içinSizin gibiler biz gibi insanları salak yada saf yerine koyarak soru sormayın bizde bu tepkileri vermeyelim olay bu kadar basit :)
Ben mi mutsuzum hanim efendi yaşayın her şeyi sonra buraya soru sormak icin gelmeyin hadi canım hadi :))Kimse kimseyi salak yerine koymuyor. Sorular size mantıksız geliyorsa cevap vermezsiniz olur biter. Ne bu öfke kin. Mutsuzsunuz çok bariz belli, başkalarından çıkarmaya çalışıyorsunuz üzgünüm sizin için
Mutsuz insanlar böyle etrafa saldırır, alaycı konuşur. Bir şeyden rajatsızsanız ya da size saçma geliyorsa yorum yapmaz geçersiniz. Herkes istediğini yaşar ve bu platform soru sormak için var. Eğer beğenmiyorsanız beğendiğiniz konulara yorum yaparsınızBen mi mutsuzum hanim efendi yaşayın her şeyi sonra buraya soru sormak icin gelmeyin hadi canım hadi :))
Malesef regl oldum ben inşallah sizinki gebelik belirtileridirAynı belirtiler bende var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?