Merhabalar daha reglime 1 hafta var erken gebelik testi yaptım sonuç bu çıktı. Sizce var mı? Erken bi şekilde kasık ağrım, mide bulantısı ve kokudan tiksiniyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan ben 2. Cizgiyi görüyorum bu kadar erken test yapmanıza ragmen 2. Cizgi gayet gözüküyor 2 günde bir yada hergün testi tekrarlayın eger cizgi koyulasıyor sa saglıklı gebelik, düşünülebilir hayırlı olsun simdiden canımMerhabalar daha reglime 1 hafta var erken gebelik testi yaptım sonuç bu çıktı. Sizce var mı? Erken bi şekilde kasık ağrım, mide bulantısı ve kokudan tiksiniyorum.
Çok teşekkürlerÇizgi var canım ya kan ver yada testi iki günde bir tekrarla.
Çok teşekkürlerSuan ben 2. Cizgiyi görüyorum bu kadar erken test yapmanıza ragmen 2. Cizgi gayet gözüküyor 2 günde bir yada hergün testi tekrarlayın eger cizgi koyulasıyor sa saglıklı gebelik, düşünülebilir hayırlı olsun simdiden canım![]()
Ben çizgi görüyorum sankiMerhabalar daha reglime 1 hafta var erken gebelik testi yaptım sonuç bu çıktı. Sizce var mı? Erken bi şekilde kasık ağrım, mide bulantısı ve kokudan tiksiniyorum.
Çok teşekkürlerBen çizgi görüyorum sankiHayırlısı olsun inşAllah
![]()
Cook teşekkürlerVar gibi canım, kan vermelisin tebrikler![]()
Bizede haber ver canimÇok teşekkürler![]()
Predictor canım. Bugün kan testi vermeye gideceğim. Bakalım inşallah vardırHayırlı olsun cnm kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Bide bu hangi marka test
Bizi haberdar et canımPredictor canım. Bugün kan testi vermeye gideceğim. Bakalım inşallah vardır![]()
Çok tebrik ederim sizi ben de 12 ile öğrenmiştim17 çıktııııı![]()
Çooook teşekkürlerÇok tebrik ederim sizi ben de 12 ile öğrenmiştimŞimdi değer artışını takip edin iki gün arayla beta hcg baktırıp. Bu sırada kese görünene kadar detaylı kan tahlili yaptırın ve hemen bi folik asit alıp başlayın
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()