3 günde belirti verir mi bilemedim, ama hergün betanın 2 kat yükseleceğini düşünürsek adetinize son 2 gün kala yeterli rakama ulaşır diye düşünüyorumMerhabalar, benim sat 20 Aralıktı. Yumurtlama günüm 7 Ocak olarak gösteriyordu adet düzenimi takip ettiğim uygulamada. 10 ocakta göğüs büyümesi ve hassasiyetiyle hamilelikten şüphelendim. Bugün beta hcg baktırdım 0,32 çıktı. Daha adetime 9 gün var olarak gözüküyor. Hala göğüslerim çok şiş ve acıyor. Size pozitife döner mi bu kadar erken göğüslerimin şişmesi beni şüphelendirdi. Ne zaman test yapsam pozitife dönebilir?
Bende hamileligimi hemen anlamistim ilkez erken goguslerm agrimaha baslamisti ve gin gectikce zten belirtilerm artmjsti. Ben nefatifken verdigim kanlarda hep 0.100 cikiyor. İhtimal olabilir yni sonucta daha cok var adetr uc gun kala flan tekrr haptirin zaten varsa kanda yukselme olacaktirMerhabalar, benim sat 20 Aralıktı. Yumurtlama günüm 7 Ocak olarak gösteriyordu adet düzenimi takip ettiğim uygulamada. 10 ocakta göğüs büyümesi ve hassasiyetiyle hamilelikten şüphelendim. Bugün beta hcg baktırdım 0,32 çıktı. Daha adetime 9 gün var olarak gözüküyor. Hala göğüslerim çok şiş ve acıyor. Size pozitife döner mi bu kadar erken göğüslerimin şişmesi beni şüphelendirdi. Ne zaman test yapsam pozitife dönebilir?
Yumurtlamadan önce döllenmiş bile olsa kanda beta hcg yükselmeden belirti verir mi bende bilmiyorum. Hayatımda ilk defa başıma böyle bişey geldi normalde 4-5 gün önceden şişerdi göğüslerim3 günde belirti verir mi bilemedim, ama hergün betanın 2 kat yükseleceğini düşünürsek adetinize son 2 gün kala yeterli rakama ulaşır diye düşünüyorum
Testler ilk 10 dk geçerlibir saat sonra çıktı hamile olabilir miyim ?
7 ocakta yumurtlama olduysa 10 ocakta embriyo daha yeni rahme dogru ilerler ve tutunmaya çalişir. Belirti için çok erken. Dedikleriniz yumurtlamaya bagli belirtilerdir. Kani da çok erken vermişsiniz. Beklemek zor biliyoruz ama BekleyinMerhabalar, benim sat 20 Aralıktı. Yumurtlama günüm 7 Ocak olarak gösteriyordu adet düzenimi takip ettiğim uygulamada. 10 ocakta göğüs büyümesi ve hassasiyetiyle hamilelikten şüphelendim. Bugün beta hcg baktırdım 0,32 çıktı. Daha adetime 9 gün var olarak gözüküyor. Hala göğüslerim çok şiş ve acıyor. Size pozitife döner mi bu kadar erken göğüslerimin şişmesi beni şüphelendirdi. Ne zaman test yapsam pozitife dönebilir?
Erken yumurtlama olma ihtimali olabilir mi? Çünkü göğüslerim inanılmaz derece de canımı yakıyor ve şiş. Biraz sabretmem gerekiyor biliyorum. 3 gebelik geçirdim ama malesef hepsi kürtajla sonuçlandı. İlk ikisini adet olmam gereken gün kaset testle en sonuncusunu adet olmadan 3 gün önce silik çizgiyle öğrendim. Bu sefer de çok istiyorum daha bu ay başladık korunmasız ilişkiye girmeye biliyorum daha erken ama bi umut bekliyorum. Eşimde çok üzüldü negatif sonucu görünce belli etmemeye çalıştı ama ben anladım. Teşekkürler yorumunuz için7 ocakta yumurtlama olduysa 10 ocakta embriyo daha yeni rahme dogru ilerler ve tutunmaya çalişir. Belirti için çok erken. Dedikleriniz yumurtlamaya bagli belirtilerdir. Kani da çok erken vermişsiniz. Beklemek zor biliyoruz ama Bekleyin
Tabiki anliyorum sizi. Ben de o sureçlerden geçtim daha fazlasini da yaşadim. Çok yiprandim. O yuzden yaşayan biri olarak zor da olsa testlerden gunu gelene kadar uzak durmanizi tavsiye ediyorum. Son aylar hamilelik testine bakinca midem bulaniyordu. Test gorunce aglamak istiyordum artik. Biktim derdim. Hamile kala biliyorsunuz. Yine kalicaksiniz. Bu sureci guzel sakin kafayla geçirmeye ozen gosterin. 5 gun sonra tekrarlayin. Inanin test yapmak insanda psikolojik hasar birakiyor. Bende birakti mesela.Erken yumurtlama olma ihtimali olabilir mi? Çünkü göğüslerim inanılmaz derece de canımı yakıyor ve şiş. Biraz sabretmem gerekiyor biliyorum. 3 gebelik geçirdim ama malesef hepsi kürtajla sonuçlandı. İlk ikisini adet olmam gereken gün kaset testle en sonuncusunu adet olmadan 3 gün önce silik çizgiyle öğrendim. Bu sefer de çok istiyorum daha bu ay başladık korunmasız ilişkiye girmeye biliyorum daha erken ama bi umut bekliyorum. Eşimde çok üzüldü negatif sonucu görünce belli etmemeye çalıştı ama ben anladım. Teşekkürler yorumunuz için
Uygulamaya güvenmeyin, uygulama otomatik genel tahmin yapıyor herkes aynı zaman yumurtlamıyor kimisi regli biter bitmez yumurtluyor kimisi ortalar da kimisini ise regliye yakın. Demem o ki adet gününüzden 14 çıkartıp yumurta takibi yapın mesela 30-14 =16.gün de yumurtluyor oluyorsunuz ovülasyon takibi yapmanızı öneririmMerhabalar, benim sat 20 Aralıktı. Yumurtlama günüm 7 Ocak olarak gösteriyordu adet düzenimi takip ettiğim uygulamada. 10 ocakta göğüs büyümesi ve hassasiyetiyle hamilelikten şüphelendim. Bugün beta hcg baktırdım 0,32 çıktı. Daha adetime 9 gün var olarak gözüküyor. Hala göğüslerim çok şiş ve acıyor. Size pozitife döner mi bu kadar erken göğüslerimin şişmesi beni şüphelendirdi. Ne zaman test yapsam pozitife dönebilir?
Teşekkür ederim bu ay da hamile kalmazsam olulsayon takibi yapıcamUygulamaya güvenmeyin, uygulama otomatik genel tahmin yapıyor herkes aynı zaman yumurtlamıyor kimisi regli biter bitmez yumurtluyor kimisi ortalar da kimisini ise regliye yakın. Demem o ki adet gününüzden 14 çıkartıp yumurta takibi yapın mesela 30-14 =16.gün de yumurtluyor oluyorsunuz ovülasyon takibi yapmanızı öneririm
Umarım buna gerek kalmaz hamile kalırsınızTeşekkür ederim bu ay da hamile kalmazsam olulsayon takibi yapıcam
Amin isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallahUmarım buna gerek kalmaz hamile kalırsınız
Hamilesin bence çizgi gayet net. Gebelik olmasa 10 saat geçse böyle pembe çıkmazbir saat sonra çıktı hamile olabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?