Merhaba... Benim 6 şubat yumurtlama tarihimdi eşimle gün aşırı birliktelik yaşadık. Ama yumurtlama döneminde hiç belirtti hissetmiyorken dünden beri kasık ve bel ağrısı yorgunluk uyku hali mevcut. Acaba bu şekilde hiç belirti yasamazken ilişki sonrası belirti yaşayıp hamile kalan var mı? Bunlari yasadiktan sonra 1.5 hafta gecti adetime suan 3 4 gun kaldi vajinal kasinti kasik agrisi ve bel agrisi var goguslerimdede hassaslik var. Baska bir soruda okudum bunlari yasayip hamile olduğunu ogrenenler olmus bu mumkun mu
Benım yumurtlama uygulamada 24 kasım gösteriyordu ama ben 10 gün geç yumurtlamışım :) benım inanılmaz göğüs hassasiyetim ağrım oldu bir de pozitiften bir iki gün kadar önce şiddetli kasık ağrısı batması arası bir şey hatta regl olucam sandım ped taktım hemen
Benım yumurtlama uygulamada 24 kasım gösteriyordu ama ben 10 gün geç yumurtlamışım :) benım inanılmaz göğüs hassasiyetim ağrım oldu bir de pozitiften bir iki gün kadar önce şiddetli kasık ağrısı batması arası bir şey hatta regl olucam sandım ped taktım hemen
Testte çıkıyor hamile olsanız. Regl ile hamilelik belirtileri hep karıştırılıyor maalesef.
Bende bel kasık ağrısı hiç olmamıştı mesela.
Bazen belirti bile vermeyebilir. Her insan farklı yaşıyor.