Sizce hamile miyim ?

Nesliii27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
213
91
98
28
Merhabalar sizlere sormak istediğim günlerdir aklımı karıştıran bir konu var. Ben vajinismus hastasıydım çok şükür bu ay yendim. Adetime 12 gün kala ilişki yaşamaya başladım doktorum gebelik hemen oluşabilir bir sorun yok dedi. Reglim 2 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı ertesi gün yaptım yine pozitif çıktı 5. Gün regl oldum. Olduğum gün yaptım yine silik çıktı hemen ikinci çizgi sonrasinda çıkmadı. İlk pozitif gördüğüm gün kan verdim çıkmadı orda belirtilerim hâlâ devam ediyor ne olduğunu anlayamadım böyle bir şey yaşayanınız var mı düşüncelerinizi bekliyorum 😕🤲🏻🥲

Merhabalar sizlere sormak istediğim günlerdir aklımı karıştıran bir konu var. Ben vajinismus hastasıydım çok şükür bu ay yendim. Adetime 12 gün kala ilişki yaşamaya başladım doktorum gebelik hemen oluşabilir bir sorun yok dedi. Reglim 2 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı ertesi gün yaptım yine pozitif çıktı 5. Gün regl oldum. Olduğum gün yaptım yine silik çıktı hemen ikinci çizgi sonrasinda çıkmadı. İlk pozitif gördüğüm gün kan verdim çıkmadı orda belirtilerim hâlâ devam ediyor ne olduğunu anlayamadım böyle bir şey yaşayanınız var mı düşüncelerinizi bekliyorum 😕🤲🏻🥲
Bir arkdasim da aynı böyle testte çıktı kanda cikmamisti hormonlardan kaynaklı canım

Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. Bende Kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım. Adetim 4 gün gecikti ve hcg değerimde 21 çıktı. 4.gün adet oldum ve gebelik sonlandı.

Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. Bende Kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım. Adetim 4 gün gecikti ve hcg değerimde 21 çıktı. 4.gün adet oldum ve gebelik sonlandı.
Hcg değerime göre yoktu ama bilmiyorum var diye düşündüm şuanda da hâlâ emin değilim regl oldum ama belirtilerim var

Hcg değerime göre yoktu ama bilmiyorum var diye düşündüm şuanda da hâlâ emin değilim regl oldum ama belirtilerim var
Psikolojik de olabilir canım. Hamile miyim acaba diye çok dinliyoruz vücudumuzu ondan oluyor. Ama sen gene de bi kaç gün sonra evde birdaha idrar testi yap. İnşallah vardır🙏

Sizce bu belirtiler adetmi gebelikmi?
Uykusuzluk

Gece uyuyamama sabah erken kalkma

Sol belime bıçak saplanıyor hissi

Arada bir hafif ve kısa süreli kasıkta adet olacakmış gibi sancı

Yorgunluk ,halsizlik

Sürekli acıkma mide kazınması

Bi anda kramp girmesi

Ruh halinde değişiklikler

Son adet başlangıç tarihi 16mart

Arada bir hergün değil sık idrara çıkma

Burun tıkanıklığı

Gece huzursuz bacaklar

Orta düzeyde ise göğüste hassasiyet bazen çok fazla acıyor bilinçsiz bi şekilde el falan değerse canım gidiyor o an

Sizce bu belirtiler adetmi gebelikmi?
Uykusuzluk

Gece uyuyamama sabah erken kalkma

Sol belime bıçak saplanıyor hissi

Arada bir hafif ve kısa süreli kasıkta adet olacakmış gibi sancı

Yorgunluk ,halsizlik

Sürekli acıkma mide kazınması

Bi anda kramp girmesi

Ruh halinde değişiklikler

Son adet başlangıç tarihi 16mart

Arada bir hergün değil sık idrara çıkma

Burun tıkanıklığı

Gece huzursuz bacaklar

Orta düzeyde ise göğüste hassasiyet bazen çok fazla acıyor bilinçsiz bi şekilde el falan değerse canım gidiyor o an
Geçen ay adet olmamışsınız o zaman test yapın en güvenilir sonucu o verir belirtileriniz varsa. Ne kadar sürede adet oluyorsunuz ki

Bende hamile kaldıktan iki hafta kadar sonrası regl gibi kanama yaşadım bı hafta kadar ama bilmiyordum hamile olduğumu. Doktora gittiniz mi ultrasonla falan bakıp daha sağlıklı bilgi verirler içiniz rahat etmiş olur

Bende hamile kaldıktan iki hafta kadar sonrası regl gibi kanama yaşadım bı hafta kadar ama bilmiyordum hamile olduğumu. Doktora gittiniz mi ultrasonla falan bakıp daha sağlıklı bilgi verirler içiniz rahat etmiş olur
Yok regl olunca gitmedim o zamandan beri tek şikayetim hep sol kasığım ağrıyor ne olduğunu anlamadım zaten bu ay gideceğim doktora olmadı

Yok regl olunca gitmedim o zamandan beri tek şikayetim hep sol kasığım ağrıyor ne olduğunu anlamadım zaten bu ay gideceğim doktora olmadı
Bende kanama harici kasıkta ağrı oluyordu. Aynen ihmal etmeyin doktor görse daha iyi olur

Kasık ağrım diğer reglim geldi 10 gün var hâlâ geçmedi sol taraf sadece neden acaba
Valla benimde solda oluyordu o ağrı hep hatta hamilelik surecim bitene kadar o tarafta devam etmişti. Eğer hamilelik gibi bı durum yoksa kist miyom gibi biseyler varsa onlarda ağrı yapıyor olabilir belki

Valla benimde solda oluyordu o ağrı hep hatta hamilelik surecim bitene kadar o tarafta devam etmişti. Eğer hamilelik gibi bı durum yoksa kist miyom gibi biseyler varsa onlarda ağrı yapıyor olabilir belki
Yok geçen ay gittim hiçbir problem yoktu bu adet gecikmesinden sonra oldu o zamandan beri geçmedi bakalım 🤷🏻‍♀️

Back
X