Bir arkdasim da aynı böyle testte çıktı kanda cikmamisti hormonlardan kaynaklı canımMerhabalar sizlere sormak istediğim günlerdir aklımı karıştıran bir konu var. Ben vajinismus hastasıydım çok şükür bu ay yendim. Adetime 12 gün kala ilişki yaşamaya başladım doktorum gebelik hemen oluşabilir bir sorun yok dedi. Reglim 2 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı ertesi gün yaptım yine pozitif çıktı 5. Gün regl oldum. Olduğum gün yaptım yine silik çıktı hemen ikinci çizgi sonrasinda çıkmadı. İlk pozitif gördüğüm gün kan verdim çıkmadı orda belirtilerim hâlâ devam ediyor ne olduğunu anlayamadım böyle bir şey yaşayanınız var mı düşüncelerinizi bekliyorum
Regl olunca umudum kalmadı açıkçası ama bilmiyorum kafam çok karışıkBir arkdasim da aynı böyle testte çıktı kanda cikmamisti hormonlardan kaynaklı canım
Evet ama yine de emin olmak için son kez kan ver derim .ama böyle kasette çıkıp kanda çıkmamasi da varRegl olunca umudum kalmadı açıkçası ama bilmiyorum kafam çok karışık
Hcg değerime göre yoktu ama bilmiyorum var diye düşündüm şuanda da hâlâ emin değilim regl oldum ama belirtilerim varKimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. Bende Kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım. Adetim 4 gün gecikti ve hcg değerimde 21 çıktı. 4.gün adet oldum ve gebelik sonlandı.
Psikolojik de olabilir canım. Hamile miyim acaba diye çok dinliyoruz vücudumuzu ondan oluyor. Ama sen gene de bi kaç gün sonra evde birdaha idrar testi yap. İnşallah vardırHcg değerime göre yoktu ama bilmiyorum var diye düşündüm şuanda da hâlâ emin değilim regl oldum ama belirtilerim var
İnşallah çok teşekkür ederimPsikolojik de olabilir canım. Hamile miyim acaba diye çok dinliyoruz vücudumuzu ondan oluyor. Ama sen gene de bi kaç gün sonra evde birdaha idrar testi yap. İnşallah vardır
Geçen ay adet olmamışsınız o zaman test yapın en güvenilir sonucu o verir belirtileriniz varsa. Ne kadar sürede adet oluyorsunuz kiSizce bu belirtiler adetmi gebelikmi?
Uykusuzluk
Gece uyuyamama sabah erken kalkma
Sol belime bıçak saplanıyor hissi
Arada bir hafif ve kısa süreli kasıkta adet olacakmış gibi sancı
Yorgunluk ,halsizlik
Sürekli acıkma mide kazınması
Bi anda kramp girmesi
Ruh halinde değişiklikler
Son adet başlangıç tarihi 16mart
Arada bir hergün değil sık idrara çıkma
Burun tıkanıklığı
Gece huzursuz bacaklar
Orta düzeyde ise göğüste hassasiyet bazen çok fazla acıyor bilinçsiz bi şekilde el falan değerse canım gidiyor o an
En son 16nisan da oldum yanlış yazmışımGeçen ay adet olmamışsınız o zaman test yapın en güvenilir sonucu o verir belirtileriniz varsa. Ne kadar sürede adet oluyorsunuz ki
Normalde 24,25günde adet gören biriyimGeçen ay adet olmamışsınız o zaman test yapın en güvenilir sonucu o verir belirtileriniz varsa. Ne kadar sürede adet oluyorsunuz ki
Bende hamile kaldıktan iki hafta kadar sonrası regl gibi kanama yaşadım bı hafta kadar ama bilmiyordum hamile olduğumu. Doktora gittiniz mi ultrasonla falan bakıp daha sağlıklı bilgi verirler içiniz rahat etmiş olurMerhabalar sizlere sormak istediğim günlerdir aklımı karıştıran bir konu var. Ben vajinismus hastasıydım çok şükür bu ay yendim. Adetime 12 gün kala ilişki yaşamaya başladım doktorum gebelik hemen oluşabilir bir sorun yok dedi. Reglim 2 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı ertesi gün yaptım yine pozitif çıktı 5. Gün regl oldum. Olduğum gün yaptım yine silik çıktı hemen ikinci çizgi sonrasinda çıkmadı. İlk pozitif gördüğüm gün kan verdim çıkmadı orda belirtilerim hâlâ devam ediyor ne olduğunu anlayamadım böyle bir şey yaşayanınız var mı düşüncelerinizi bekliyorum
Yok regl olunca gitmedim o zamandan beri tek şikayetim hep sol kasığım ağrıyor ne olduğunu anlamadım zaten bu ay gideceğim doktora olmadıBende hamile kaldıktan iki hafta kadar sonrası regl gibi kanama yaşadım bı hafta kadar ama bilmiyordum hamile olduğumu. Doktora gittiniz mi ultrasonla falan bakıp daha sağlıklı bilgi verirler içiniz rahat etmiş olur
Bende kanama harici kasıkta ağrı oluyordu. Aynen ihmal etmeyin doktor görse daha iyi olurYok regl olunca gitmedim o zamandan beri tek şikayetim hep sol kasığım ağrıyor ne olduğunu anlamadım zaten bu ay gideceğim doktora olmadı
Valla benimde solda oluyordu o ağrı hep hatta hamilelik surecim bitene kadar o tarafta devam etmişti. Eğer hamilelik gibi bı durum yoksa kist miyom gibi biseyler varsa onlarda ağrı yapıyor olabilir belkiKasık ağrım diğer reglim geldi 10 gün var hâlâ geçmedi sol taraf sadece neden acaba
Yok geçen ay gittim hiçbir problem yoktu bu adet gecikmesinden sonra oldu o zamandan beri geçmedi bakalımValla benimde solda oluyordu o ağrı hep hatta hamilelik surecim bitene kadar o tarafta devam etmişti. Eğer hamilelik gibi bı durum yoksa kist miyom gibi biseyler varsa onlarda ağrı yapıyor olabilir belki
Hayırlısı olsun sağlık problemi olmasındaYok geçen ay gittim hiçbir problem yoktu bu adet gecikmesinden sonra oldu o zamandan beri geçmedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?