Kaset test mi?Aynen ama bel ağrısı da var olabilir de regl e iki gün kala nidaya test yapın
Evet cnm sadece dediğim gibi kendinde olağan dışı bir belirti olmalı o zaman onu belirti sayabiliriz mesela ben bir sağlıksız gebelik yaşadım hiç yaşamadığım şeyler olduAdetle aynı belirtiler gibi olur o zaman
Çok geçmiş olsun. Benim hiç regl belirtim olmaz pek sadece 1-2 gün kala karnım ağrımaya başlar ama 1 haftadır kasık ağrısı, bel ağrısı vs çekiyorumEvet cnm sadece dediğim gibi kendinde olağan dışı bir belirti olmalı o zaman onu belirti sayabiliriz mesela ben bir sağlıksız gebelik yaşadım hiç yaşamadığım şeyler oldu
Sağol cnm gebelik olduğunda pek ağrı olmuyor aslında hatta aşırı enerjik oluyorsun ağrı adet günü ve gecikmeden sonra başlıyo onlardan tam ağrı gibi değil iğne batması gibi ara ara oluyorÇok geçmiş olsun. Benim hiç regl belirtim olmaz pek sadece 1-2 gün kala karnım ağrımaya başlar ama 1 haftadır kasık ağrısı, bel ağrısı vs çekiyorum
Anladım canım teşekkür ederim bekleyip göreceğiz ne ağrısı diye bakalım:)Sağol cnm gebelik olduğunda pek ağrı olmuyor aslında hatta aşırı enerjik oluyorsun ağrı adet günü ve gecikmeden sonra başlıyo onlardan tam ağrı gibi değil iğne batması gibi ara ara oluyor
Regl gününüze kaç gün var acaba?Evet öyle malesef insan beklenti içine giriyor
Suan 3Cnm gebelik belirtileri çok bariz hiç sende olmayan tuhaf belirtiler olarak kendini belli eder he kişiden kişiyede değişir hiç belirtisiz öğrenen de var ağrı regliye yakın da olur bariz bir farklılık varsa daha önce hiç yaşamadığın o belirti sayılır kaç gün kaldı regline
EvetKaset test mi?
2Regl gününüze kaç gün var acaba?
Bende de aynısı oldu. Mecbur regl gününü bekleyeceğiz. Sonuç değişir mi acabaMerhaba benimde adetime 3 gün var 3 oglum var diger gebeliklerde kasık bel bacak agrisi yasadigim icin yine yasayinca süphelendim. İlk testim 4 saat tutmus halim idrarımı silik cıktı.
Sonra hemen erken gebelik aldım hic tutmadan yaptim negatif.
Sonra birdaha normal kaset aldim 1 saat tuttugum idrarla yaptim oda negatif.
Aynı furumu yaşıyoruz benimde regle 4 gün var ama kasık ağrısı (ara sıra kram şekilde) göğüste hassasiyet düne kere beyaz akıntı vardı az az o bugün yok bel ağrısı oluyordu aşırı oda dün kesildi ne durumdayım belli degilAnladım canım teşekkür ederim bekleyip göreceğiz ne ağrısı diye bakalım:)
Test yaptınız mı pekiAynı furumu yaşıyoruz benimde regle 4 gün var ama kasık ağrısı (ara sıra kram şekilde) göğüste hassasiyet düne kere beyaz akıntı vardı az az o bugün yok bel ağrısı oluyordu aşırı oda dün kesildi ne durumdayım belli degil
Hayır yapmadım korkuyorum açıkçası negatif görmekten yarın idrar yolu enfeksiyonu için kadın doğumda kontrolüm var eğer öyle bir duumum varsa yarın belli olur büyük ihtimalleTest yaptınız mı peki
Aynen, inşallah pozitif sonuç alırsınızHayır yapmadım korkuyorum açıkçası negatif görmekten yarın idrar yolu enfeksiyonu için kadın doğumda kontrolüm var eğer öyle bir duumum varsa yarın belli olur büyük ihtimalle
İlk i erken gebelik diğeri kaset iKaset test mi?
Tabi canım sende dua et olurmu bana enfeksiyona rağmen pozitif sonuç alırım inşallah sende haber et banaAynen, inşallah pozitif sonuç alırsınızbana da bildirin olur mu merak ettim
İnşallah geçer enfeksiyonun. Tamam buraya yazalımTabi canım sende dua et olurmu bana enfeksiyona rağmen pozitif sonuç alırım inşallah sende haber et bana
2 gün kala mı kaset test yaptınızİlk i erken gebelik diğeri kaset i
Evet2 gün kala mı kaset test yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?