Sizce Hamile miyim?

Evet cnm sadece dediğim gibi kendinde olağan dışı bir belirti olmalı o zaman onu belirti sayabiliriz mesela ben bir sağlıksız gebelik yaşadım hiç yaşamadığım şeyler oldu
Çok geçmiş olsun. Benim hiç regl belirtim olmaz pek sadece 1-2 gün kala karnım ağrımaya başlar ama 1 haftadır kasık ağrısı, bel ağrısı vs çekiyorum

Çok geçmiş olsun. Benim hiç regl belirtim olmaz pek sadece 1-2 gün kala karnım ağrımaya başlar ama 1 haftadır kasık ağrısı, bel ağrısı vs çekiyorum
Sağol cnm gebelik olduğunda pek ağrı olmuyor aslında hatta aşırı enerjik oluyorsun ağrı adet günü ve gecikmeden sonra başlıyo onlardan tam ağrı gibi değil iğne batması gibi ara ara oluyor

Sağol cnm gebelik olduğunda pek ağrı olmuyor aslında hatta aşırı enerjik oluyorsun ağrı adet günü ve gecikmeden sonra başlıyo onlardan tam ağrı gibi değil iğne batması gibi ara ara oluyor
Anladım canım teşekkür ederim bekleyip göreceğiz ne ağrısı diye bakalım:)

Suan 3

Merhaba benimde adetime 3 gün var 3 oglum var diger gebeliklerde kasık bel bacak agrisi yasadigim icin yine yasayinca süphelendim. İlk testim 4 saat tutmus halim idrarımı silik cıktı.
Sonra hemen erken gebelik aldım hic tutmadan yaptim negatif.
Sonra birdaha normal kaset aldim 1 saat tuttugum idrarla yaptim oda negatif.

Eklentiler

• IMG_20231122_184417.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20231122_184414.webp
    9 KB · Görüntüleme: 40
Bende de aynısı oldu. Mecbur regl gününü bekleyeceğiz. Sonuç değişir mi acaba

Anladım canım teşekkür ederim bekleyip göreceğiz ne ağrısı diye bakalım:)
Aynı furumu yaşıyoruz benimde regle 4 gün var ama kasık ağrısı (ara sıra kram şekilde) göğüste hassasiyet düne kere beyaz akıntı vardı az az o bugün yok bel ağrısı oluyordu aşırı oda dün kesildi ne durumdayım belli degil

Test yaptınız mı peki

Hayır yapmadım korkuyorum açıkçası negatif görmekten yarın idrar yolu enfeksiyonu için kadın doğumda kontrolüm var eğer öyle bir duumum varsa yarın belli olur büyük ihtimalle
Aynen, inşallah pozitif sonuç alırsınız bana da bildirin olur mu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…