Sizce hamile miyim

busekurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
6
1
1
25
Merhabalar bu ay adet olmadan önce çok fazla mide bulantım vardı kasıklarımda ani hemen duran sancılar giriyordu göğüs uçlarım sızlıyordu aşırı halsizlik yorgunluk üşengeçlik vardı üstümde ama ben asla regl olmadan önce ağrı hissetmem bende adetimi beklemek istedim adetim iki gün gecikti ilk gün adet kanamam normal gibiydi başım çok ağrıdığı için parol kullandım ikinci günü sabah Gine normaldi kanamam ama akşam kanamam yok denecek kadar azaldı bugün üçüncü günü hala yok denecek kadar az geliyor dünkü petimle duruyorum hala benim adetim 6 gün sürer ve 4. Günde daha yeni yeni azalmaya başlar şuan sanki reglimin 5. Günüymüş gibi çok az geliyor sizce kullandığım paroldan mı kaynaklanıyor lütfen yardım

Son düzenleme:
Canım bazı arkadaşlarımda ağrı kesicinin adeti kestiğini duymuştum. Ağrı kesiciden olabilir. Aklında şüphe varsa test yap idrarla ama bence ağrı kesiciden kaynaklı olabilir. Bazen haberimiz bile olmadan kimyasal gebelikler geçirebiliyoruz. Dölleniyor ama tutunamayınca adet oluyoruz. Çok ümitlenme derim adet olmuşsun sonuçta.

Evet öyle olabilir açıkçası ilk defa böyle birşey yaşadığım için buraya sormak istedim peki idrar testinde çıkar mı şuan damla damla da olsa şuan bir kanamam var çünkü

pıhtılı şekilde ve ped doldurduysa kanamanız gebelik yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…