• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

Amin inşallah :KK200: Rabbim dileyen isteyen herkese en kolay en tez zamanda nasip etsin. Benim testimde artımeddi bu arada sanırım sizinki de öye bekleyince daha koyu olmuştu. Bende fotoğrafını ekliyorum. Emin olmak için kesinlikle kan verin en doğru sonuç kan çünkü
Aslında hiçbir şey yapmadım ama uygulamada gösterilen yumurtalama günlerimi değerlendirmiştim. Yani benimki yaklaşık değer
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim sağlıcakla kucağına alırsın canım benimde böyle cıktı aynı test adetime 3 gün vardı sonra kan verdim bugun <5 cıktı hemşire adet gelmezse tekrarla dedi dayanamadım başka test yaptım negatif geldi sizin kan sonucu kaç cıktı acaba

Ben henüz erken diye kan testi yaptırmadım. Dün 2 normal 1 tane erken gebelik testi yaptım. Erken gebelik testi negatif diğer ikisi pozitif çıktı. Kafam çok karışık.

Bence en güzel sonuç kan.. Reglinize kaç gün kaldı? Eğer gitmek kolaysa şimdi erkenden kan vermenizi rica ederim. Ben reglime 3 gün kala test yaptım hafif siliği görünce gidip kan verdim. Gerçekten testler maalesef yanıltıcı olabiliyor. En kalitelisi bile. İnşallah bebiş vardır.:KK200:

Merhaba regl tarihlerim bu şekilde hala regl olmadım bu ay
Çok fazla su gibi akıntım geliyor karnımın alt kısmında arada da kasıklarımda ağrım oluyor sürekli tuvalete gidiyorum ama regl olacağım zamanki belirtiler yok
Test yaptım negatif çıktı
Hamilelik ihtimali var mıdır

Eklentiler

• IMG_9373.webp
    IMG_9373.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 145
Bence en güzel sonuç kan.. Reglinize kaç gün kaldı? Eğer gitmek kolaysa şimdi erkenden kan vermenizi rica ederim. Ben reglime 3 gün kala test yaptım hafif siliği görünce gidip kan verdim. Gerçekten testler maalesef yanıltıcı olabiliyor. En kalitelisi bile. İnşallah bebiş vardır.:KK200:
Ben de biraz daha zaman geçsin gideceğim. Regle 6 gün kaldı 3 pozitif testim var. Bakalım hayırlısı inşallah. Çok teşekkür ederim ❤️

Merhaba regl tarihlerim bu şekilde hala regl olmadım bu ay
Çok fazla su gibi akıntım geliyor karnımın alt kısmında arada da kasıklarımda ağrım oluyor sürekli tuvalete gidiyorum ama regl olacağım zamanki belirtiler yok
Test yaptım negatif çıktı
Hamilelik ihtimali var mıdır
Testi tekrarlayın isterseniz. Duruma göre kan testine gidersiniz.

Ben öğlen erken gebelik testi ile bir daha test yaptım. Negatif çıktı. Herhalde ilk yaptığım yanlış sonuç verdi. Bir de regl olacak gibi karın ağrım var.😔
Aynı şeyi yaşadım bu ay 3 günde geciktim ama hala sökenedi minnacık bi leke gördüm sabah ama şuan tık yok

Hayıır ben gitmedim ama hala sökmedim de ara ara lekenme oldu kesildi sanki saatlerdir hiç yok hamilemiyiz acaba😅
Ben doktora gittim. Maalesef hamile değilim. 10 gebelik testinden 8 tane pozitif sonuç vardı. Farklı markalar kullanmıştım. Beni yanılttılar. Umarım sizin için güzel haberler vardır. Gönlünüzce olsun her şey 🥰

Merhaba, adetime 7 gün var. Normal gebelik testi yaptım ilk başta çok silik, sonra biraz daha belirgin çizgi çıktı. Birkaç gün sonra tekrar yapacağım test. Sizce hamile miyim?
Adete bu kadar çok kala idrarda çıkması baya şaşırttı beni betanıza baktırdınız mı

Kızlar günaydın.. Ben maalesef bebeği kaybettim. İki gün önce yoğun kanamam oldu.. Nasip.. Rabbim ne derse o oluyor.. İnşallah güzel haberler alacağımız günler yakındır.. 🤲

Merhaba, adetime 7 gün var. Normal gebelik testi yaptım ilk başta çok silik, sonra biraz daha belirgin çizgi çıktı. Birkaç gün sonra tekrar yapacağım test. Sizce hamile miyim?
Testinin markası nedir? Var gibi görünüyor ancak beklemek en sağlıklı çözüm olur. Yinede kan verip erken öğrenebilirsiniz.

Merhabalar dün benim testim de böyle çıkmıştı hemen kan verdim. Hamileymişim. Umarım sizde hayırlı haberi alırsınız.
Merhaba benim reglim 2 eylulde olmaliydi.Gecen ayin 27 si hafif lekelenme biraz kan gelmisdi sandimki regl olucam ama hic bir sey olmadi.2 eylulu bekledim 1 gun once siddetli regl agrilarim oldu sandimki regliyim ama hic bir sey olmadi.Bugun oldu hala regl olmadim hamileliyin tum belirtileri var karnimdada sislik var cok garib hiss ediyorum testde yaptim hepsindede silik cizgi oldu ve biride negatifdi.iyice stres yaptim hamilemiyim degilmiyim bilemiyorum banada fikir onerirmisiniz

Merhabalar dün benim testim de böyle çıkmıştı hemen kan verdim. Hamileymişim. Umarım sizde hayırlı haberi alırsınız.
Merhaba
Merhaba benimde testime bakarmisiniz dün yaptım beş dk çıktı artimed marka bat besgun var ama takvime göre iki gün var

Belirtiniz neydi acaba kasikta agri yaşadinizmi
Günaydın benim kahverengi akıntım olmuştu ondan şüphelenmiştim başka birşeyim yoktu ama geçen hafta düşük yaptım maalesef. Hocam kimyasal gebelik dedi.. Nasip. Beklemeye devam edeceğim.

İkinci çizgi görünüyor ama erken yapmışın birkaç gün sonra tekrarla ya da kan ver istersen idrarda çıkıyorsa kanda da çıkar. Bildiğim kadarıyla hamilelik hormonu önce kana sonra idrara karışıyor çünkü💛
merhaba benim adetim 4 agustos oldum bitti 1 hafta sonrasında kahverengi akıntım oldu ama ben fark etmedim affedersiniz lavaboda gördüm ardından 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı kaset test yaptım daha sonrasında bel ağrım oldu aşırı şekilde karnımda hafif kramplar oldu ve geçti 4 eylül regl günümdü regl olmadım olmayınca dayanamadım test yaptım gece 12 gibi negatif çıktı o da kaset testi şuan reglim 6 gün geçmiş durumda sizce hamile miyim ne yapmalıyım böyle bir durum yaşadınız mı ne yapmam lazım cevaplarsanız sevinirim

merhaba benim adetim 4 agustos oldum bitti 1 hafta sonrasında kahverengi akıntım oldu ama ben fark etmedim affedersiniz lavaboda gördüm ardından 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı kaset test yaptım daha sonrasında bel ağrım oldu aşırı şekilde karnımda hafif kramplar oldu ve geçti 4 eylül regl günümdü regl olmadım olmayınca dayanamadım test yaptım gece 12 gibi negatif çıktı o da kaset testi şuan reglim 6 gün geçmiş durumda sizce hamile miyim ne yapmalıyım böyle bir durum yaşadınız mı ne yapmam lazım cevaplarsanız sevinirim 3 aylık evliyim

Back
X