G gamzebkgl Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2023 34 9 6 34 Cumartesi 09:32 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzebkgl #1 Merhaba arkadaşlar. Sizinle dün yapmış oldugum idrar testimi paylaşmak istiyorum. Sizce bu sonuca göre gebelik var mı? Cevaplarınızı bekliyorum Eklentiler 87ae4f7f-e458-412f-9357-915ad98930d6.webp 12,4 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba arkadaşlar. Sizinle dün yapmış oldugum idrar testimi paylaşmak istiyorum. Sizce bu sonuca göre gebelik var mı? Cevaplarınızı bekliyorum
A Ayysssko Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 1.459 404 43 25 Cumartesi 09:38 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzebkgl #2 gamzebkgl .!.: Merhaba arkadaşlar. Sizinle dün yapmış oldugum idrar testimi paylaşmak istiyorum. Sizce bu sonuca göre gebelik var mı? Cevaplarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba. Eğer testte bir bozukluk yoksa testiniz pozitif. Hayırlı olsun. Kan vermenizi tavsiye ederim
gamzebkgl .!.: Merhaba arkadaşlar. Sizinle dün yapmış oldugum idrar testimi paylaşmak istiyorum. Sizce bu sonuca göre gebelik var mı? Cevaplarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba. Eğer testte bir bozukluk yoksa testiniz pozitif. Hayırlı olsun. Kan vermenizi tavsiye ederim
G gunesadadeniz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Eylül 2025 58 4 1 36 Cumartesi 11:05 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzebkgl #3 gamzebkgl .!.: Merhaba arkadaşlar. Sizinle dün yapmış oldugum idrar testimi paylaşmak istiyorum. Sizce bu sonuca göre gebelik var mı? Cevaplarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Var tabiki
gamzebkgl .!.: Merhaba arkadaşlar. Sizinle dün yapmış oldugum idrar testimi paylaşmak istiyorum. Sizce bu sonuca göre gebelik var mı? Cevaplarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Var tabiki