• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

Hesaplarıma göre 4-5 Kasımmış yumurtlama günü ovulasyon testi yapmıyorum o yüzden kesin değil yani ama o zamanları boş geçmeden değerlendirdim
İdrarda 12-14. Gün belli oluyor diye biliyorum yumurtlamadan sonra

Bugün senin yumurtlamadan sonra 14. Günün olmuş oluyo cuma 9 ise ay bende heyecanlandım valla inşallah vardır ya çok isterim olmasını
İnşallah ya buraya takıldım deli gibi benzer şeyler varmı acaba diye bakıyorum inşallah bir an önce hamilelik haberimizi alırızda rahatlarız 😊

Merhaba arkadaşlar sat 25 ekim bat 25 kasım iki gün öne gelebiliyor uvolosyon testi yaptım çift çizgi görene kadar değerlendirdim birden çift çizgiden sonradan silik çıktı değerlendşrdim o dönemde uvolosyon döneminde bacaklarım belim ağrıyor du 12 gün olmuştur belim ağrıyor hala kasıklarım da acaba varmıdır bebiş

bence ara kanamanız yumurtladığınıza işaret ediyor çünkü genelde tam adete 13-14 gün kala yumurtlama olur. değerlendirdiniz inşallah o günlek

Anladım umarım olur bir an önce :)
Bende 3 yıldır evliyim ilk denediğimizde dış gebelik yaşadım sonra bıraktık denemeyi 2-3 aydır tekrar başladık bende işte dış gebelik tekrarlamasından korktuğum için üstüne düşüyorum biraz yoksa doğru Zaman neyse o zaman olur diye düşünüyorum olması yada olmaması değil de problem çıkmasın varsa dikkatli olayım diye yani
Kızlar benim çok acil bi sorum var 3 haftalık gebe olarak gözüküyorum ama bugün itibarıyla kanama başladı doktara gittim düşük yada kimyasal gebelik olabilir dedi cuma yine gel dedi betam 43 çıktı sabah aklımda deli sorular hamilelikte adet görüp gebeliği devam eden var mı

Back
X