Cuma günü yapmıştım negatif çıktı bekleyeyim dedim işte belki daha çıkmazsa diyeBugün adet olman gerekiyor ve hâlâ test yapmadın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü yapmıştım negatif çıktı bekleyeyim dedim işte belki daha çıkmazsa diyeBugün adet olman gerekiyor ve hâlâ test yapmadın mı
Cuma günü biraz erken olmuş gibi sanki yumurtlamadan kaç gün geçtiCuma günü yapmıştım negatif çıktı bekleyeyim dedim işte belki daha çıkmazsa diye
Hesaplarıma göre 4-5 Kasımmış yumurtlama günü ovulasyon testi yapmıyorum o yüzden kesin değil yani ama o zamanları boş geçmeden değerlendirdimCuma günü biraz erken olmuş gibi sanki yumurtlamadan kaç gün geçti
İdrarda 12-14. Gün belli oluyor diye biliyorum yumurtlamadan sonraHesaplarıma göre 4-5 Kasımmış yumurtlama günü ovulasyon testi yapmıyorum o yüzden kesin değil yani ama o zamanları boş geçmeden değerlendirdim
Yarın sabaha kadar adet olmazsam tekrar yapayım o zaman cuma günü 9. Gün oluyormuş erkenmiş dediğin gibiİdrarda 12-14. Gün belli oluyor diye biliyorum yumurtlamadan sonra
11 den sonra silik gözükürmüşYarın sabaha kadar adet olmazsam tekrar yapayım o zaman cuma günü 9. Gün oluyormuş erkenmiş dediğin gibi
İyice meraklandım valla11 den sonra silik gözükürmüş
Bugün senin yumurtlamadan sonra 14. Günün olmuş oluyo cuma 9 ise ay bende heyecanlandım valla inşallah vardır ya çok isterim olmasınıİyice meraklandım valla![]()
İnşallah ya buraya takıldım deli gibi benzer şeyler varmı acaba diye bakıyorum inşallah bir an önce hamilelik haberimizi alırızda rahatlarızBugün senin yumurtlamadan sonra 14. Günün olmuş oluyo cuma 9 ise ay bende heyecanlandım valla inşallah vardır ya çok isterim olmasını
İnşallah bebiş yarın sabah test yapınca haber verİnşallah ya buraya takıldım deli gibi benzer şeyler varmı acaba diye bakıyorum inşallah bir an önce hamilelik haberimizi alırızda rahatlarız![]()
İnşallah bebiş yarın sabah test yapınca haber ver
Elimde test var zaten ama sabah yapılması gerekmiyor muHeyecanla bekliyorum test yapmanı hatta nöbetçi eczaneden eşine aldır
Yok yok şuan varsa bile çıkar yapsana merak ettim lütfenElimde test var zaten ama sabah yapılması gerekmiyor mu
Aa dur hemen yapayım o zaman birazdan geliyorumYok yok şuan varsa bile çıkar yapsana merak ettim lütfen
bence ara kanamanız yumurtladığınıza işaret ediyor çünkü genelde tam adete 13-14 gün kala yumurtlama olur. değerlendirdiniz inşallah o günlek
Kızlar benim çok acil bi sorum var 3 haftalık gebe olarak gözüküyorum ama bugün itibarıyla kanama başladı doktara gittim düşük yada kimyasal gebelik olabilir dedi cuma yine gel dedi betam 43 çıktı sabah aklımda deli sorular hamilelikte adet görüp gebeliği devam eden var mıAnladım umarım olur bir an önce :)
Bende 3 yıldır evliyim ilk denediğimizde dış gebelik yaşadım sonra bıraktık denemeyi 2-3 aydır tekrar başladık bende işte dış gebelik tekrarlamasından korktuğum için üstüne düşüyorum biraz yoksa doğru Zaman neyse o zaman olur diye düşünüyorum olması yada olmaması değil de problem çıkmasın varsa dikkatli olayım diye yani