- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 13
Düşügüm oldu kızlarNe yaptınız hanfendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşügüm oldu kızlarNe yaptınız hanfendi
Çok geçmiş olsunDüşügüm oldu kızlar
Amin inşallahÜzüldüm canım hayırlısı olsun Allah doğru zamanda en güzel şekilde mutlu haberini yaşatsın inşallah
Çok sağolunÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunÇok sağolun![]()
Şimdi düşük mü yapıyorum yoksa kimyasal gebelikmi bilmiyorum da çok korkuyorum inşallah yerini temizliyordur bebeğim
düşük yaptığınızı nasıl anlıyorsunuz
Bu arada iki gün gecikme ile öğrendim gebe olduğumuöncelikle şöyle anlatayım rüyamda gebe olduğumu gördüm sonra leke geldiğini de gördüm rüyamda içime sanki bişey doğdu sonra iki gün sonra evde test yaptım testim pozitif çıktı bir gün sonra gittim kan verdim kanda pozitif çıktı ama doktorum çok erken öğrendiğim için beklemem gerektiğini kan takibi yapmamız gerektiğini söyledi kan verdikten bir gün sonra çok şiddetli ağrılarım başladı ve leke gelmeye başladı doktora gittim hemen düşük yapıyor olabilirsin dedi iki gün sonra gel kanına bakalım dedi gittim ve betam düşmüştü yarın tekrar gidicem betanın sıfırlanması bekliyoruz
öncelikle şöyle anlatayım rüyamda gebe olduğumu gördüm sonra leke geldiğini de gördüm rüyamda içime sanki bişey doğdu sonra iki gün sonra evde test yaptım testim pozitif çıktı bir gün sonra gittim kan verdim kanda pozitif çıktı ama doktorum çok erken öğrendiğim için beklemem gerektiğini kan takibi yapmamız gerektiğini söyledi kan verdikten bir gün sonra çok şiddetli ağrılarım başladı ve leke gelmeye başladı doktora gittim hemen düşük yapıyor olabilirsin dedi iki gün sonra gel kanına bakalım dedi gittim ve betam düşmüştü yarın tekrar gidicem betanın sıfırlanması bekliyoruz
Doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi sağlıksız embriyo anlıyacağımız tutunamdı kuzumBu arada iki gün gecikme ile öğrendim gebe olduğumu
Doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi sağlıksız embriyo anlıyacağımız tutunamdı kuz
Umarım tekrardan güzel haberlerini alırız üzülme vardır bunda da bir hayrDoktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi sağlıksız embriyo anlıyacağımız tutunamdı kuzum
Ben yaşadım 20 gün falan geçmişti hala negatifti sonra duphaston yazdı doktorum ilaçı bırakınca hasta oldumKızlar ben hala adet olmadım 7 gün oldu bugün acilde kan verdim negatif ama içimden bir ses bir yanlışlık olduğunu söylüyor negatif dedi diye testte almadım köyde yaşıyoruz aklım başıma sonradan geldi keşke alsaydım içime sinmeyen bir şeyler var normalde hiç adet gecikmesi yaşayan biri değilim böyle bir şey yaşadınız mı hiç
Bazen basit kistler de gecikme yapabiliyor ultrasonla bakar sanaBanada bir hastane yolu görünüyor
Adige hastaneye gittin miBanada bir hastane yolu görünüyor
Hayır daha fırsatım olmadı on günü tamamlayayım öyle gideyim diyorum belki adet olurum o zamana kadarAdige hastaneye gittin mi
kaşık ağrısı yada bel ağrısı var mı yada herhangi bi adet belirsiti gibiHayır daha fırsatım olmadı on günü tamamlayayım öyle gideyim diyorum belki adet olurum o zamana kadar
Ara ara bir kasık ağrısı yaşıyorum ama adet ağrısı gibi değil Keskin bir anlık bir şeykaşık ağrısı yada bel ağrısı var mı yada herhangi bi adet belirsiti gibi
Ara ara bir kasık ağrısı yaşıyorum ama adet ağrısı gibi değil Keskin bir anlık bir şey
Kanına baktırdığında kaç çıktı betaAra ara bir kasık ağrısı yaşıyorum ama adet ağrısı gibi değil Keskin bir anlık bir şey