Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maraş’ta yaşıyorumBebek gelişiyor düşük yapsan düşerdi değerin
Birde nerede yaşıyorsunuz
Adet görüyorum ya ondan tedirginimBebek gelişiyor düşük yapsan düşerdi değerin
Birde nerede yaşıyorsunuz
Anladım inşallah öyle bişey olmuycak allahın izniyleMaraş’ta yaşıyorum
İnşallah bol bol duaya ihtiyacım var dua edin olur muAnladım inşallah öyle bişey olmuycak allahın izniyle
İnşallah bol bol duaya ihtiyacım var dua edin olurAnladım inşallah öyle bişey olmuycak allahın izniyle
Allah razı olsun kardeşimRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok içten ediyorum kardeşim
İnşallah kuzumBilmiyorum ki inşallah vardır inşallah
Yaa merkezde misin bende maraşlıyımMaraş’ta yaşıyorum
Yok ilçesindeyimYaa merkezde misin bende maraşlıyım
Yok ilçesindeyim
Neredesiniz peki hangi doktora gidiyorsunuz diye merak ediyorum daYok ilçesindeyim
Birde kanamanız ağrınız durdu mu şuan ki durumunuz nedir?Neredesiniz peki hangi doktora gidiyorsunuz diye merak ediyorum da
Afşin devlet hastanesine gidiyorum bugün tekrar sonuçlara bakıcazNeredesiniz peki hangi doktora gidiyorsunuz diye merak ediyorum da
Kanamam durmadı gece test yaptım yine pozitif çıktı doktor ne diyecek bakalım kana göre değerlendirebiliriz bence belki evde yaptığımız testler yanıltıyor olabilirBirde kanamanız ağrınız durdu mu şuan ki durumunuz nedir?
Afşin de Gökhan yavaş çok iyi bir doktor ilgili bence inşallah güzel haberler alırsınKanamam durmadı gece test yaptım yine pozitif çıktı doktor ne diyecek bakalım kana göre değerlendirebiliriz bence belki evde yaptığımız testler yanıltıyor olabilir
Kanamam durmadı gece test yaptım yine pozitif çıktı doktor ne diyecek bakalım kana göre değerlendirebiliriz bence belki evde yaptığımız testler yanıltıyor olabBirde kanamanız ağrınız durdu mu şuan ki durumunuz nedir?
hatice kılınç ca aldım kadın doktor diyeAfşin de Gökhan yavaş çok iyi bir doktor ilgili bence inşallah güzel haberler alırsın![]()
Gökhan yavaşı bende duydum ama çekindim alttan muane gerekir diyeKanamam durmadı gece test yaptım yine pozitif çıktı doktor ne diyecek bakalım kana göre değerlendirebiliriz bence belki evde yaptığımız testler yanıltıyor olab
hatice kılınç ca aldım kadın doktor diye