- 19 Mart 2025
- 89
- 11
- 3
- 24
- Konu Sahibi kadinlarrkulubu
-
En net cevabı kan verir ama 3. Dede çizgi çıktıysa olma ihtimali yüksekKızlar selam,
Bugün reglimin 13. gün gecikmesindeyim. Sabah ilk idrar ile test yaptım hafif silik çizgi çıktı ve ardından iki tane daha test yaptım onlar da daha da silik bir çizgi çıktı. Yarın kan vereceğim. Sizin yorumunuz nedir?
Testin resmini atma imkanınız var mı acaba?Kızlar selam,
Bugün reglimin 13. gün gecikmesindeyim. Sabah ilk idrar ile test yaptım hafif silik çizgi çıktı ve ardından iki tane daha test yaptım onlar da daha da silik bir çizgi çıktı. Yarın kan vereceğim. Sizin yorumunuz nedir?
Testin resmini atma imkanınız var mı acaba?
Markası ne testin pozitif evet rabbim gönlüne göre versin
FreelyMarkası ne testin pozitif evet rabbim gönlüne göre versin
Kan verin hayırlı olsun şimdidenFreely
Teşekkür ederim, inşallahMarkası ne testin pozitif evet rabbim gönlüne göre versin
Bugün kan testi yaptırdım. Maalesef negatifKan verin hayırlı olsun şimdiden
Bugün kan testi yaptırdım. Maalesef negatifEn net cevabı kan verir ama 3. Dede çizgi çıktıysa olma ihtimali yüksek
Sonucunuz kaç çıktıBugün kan testi yaptırdım. Maalesef negatif
Doktor sonuçlara baktığında direk negatif dedi. Değeri görmek için e-nabızdan sürekli kontrol halindeydim ama hala e-nabıza düşmedi. O yüzden bilmiyorumSonucunuz kaç çıktı
Doktor doğru söylemiştir canım reglin gelmesini bekle istersen. Gelmezse tekrar kanda baktırDoktor sonuçlara baktığında direk negatif dedi. Değeri görmek için e-nabızdan sürekli kontrol halindeydim ama hala e-nabıza düşmedi. O yüzden bilmiyorum
Rabbim en kısa zamanda sizlerede hamilelik haberi almayı nasip etsin inşallahBugün kan testi yaptırdım. Maalesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?