- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi mutsuzpanda34
-
Olabilir ama yinede emin olmak adına en mantıklısı test yapmak adetine 2 gün varsa awox erken gebelik testi al regliye 6 gün kalana kadar sonuç veriyor farklı markalar olmasın awox, perdictor veya laboqik var onu al 3 marka güvenilirSelamlar .10 aydır çocuk istiyorum hiç korunmadık fakat bir kez kimyasal gebelik geçirdim başka da bişey olmadı . Şimdi adetime 2 gün var ama ilk defa farklı belirtiler sezdim tost yaparken koku rezalet geldi kusucaktım yoğun koku hassasiyeti ve mide bulantısı var sizce bu ay olabilir mi
Teşekkür ederim evde normal kaset test var ama hassas değilmiş chatcbt işe araştırdım en iyisi yarın laboqik alayımOlabilir ama yinede emin olmak adına en mantıklısı test yapmak adetine 2 gün varsa awox erken gebelik testi al regliye 6 gün kalana kadar sonuç veriyor farklı markalar olmasın awox, perdictor veya laboqik var onu al 3 marka güvenilir
İnşallah herşey gönlünüzce olur evet piyasadaki bir çok test özelikle de erken gebelik testleri yalancı pozitif veriyor özelikle artmed bir çok konu başlığında yalancı pozitif verdiğini okudum awox , perdictor, laboqik bu 3 marka güzel perdictor erly biraz pahalı bir test ama öbürleri çok pahalı değil iyi markalar ile deneyin sonucu çıkınca banada haber verin merak ettimTeşekkür ederim evde normal kaset test var ama hassas değilmiş chatcbt işe araştırdım en iyisi yarın laboqik alayım
Merhabalarİnşallah herşey gönlünüzce olur evet piyasadaki bir çok test özelikle de erken gebelik testleri yalancı pozitif veriyor özelikle artmed bir çok konu başlığında yalancı pozitif verdiğini okudum awox , perdictor, laboqik bu 3 marka güzel perdictor erly biraz pahalı bir test ama öbürleri çok pahalı değil iyi markalar ile deneyin sonucu çıkınca banada haber verin merak ettimumarım gönlünüzden geçen hayırlısı ile olur
Merhaba hayırlısı olsun. Fotoğrafı var mı testinizinMerhabalar2 farklı marka ile test yaptım sonuç pozitif çıktı şimdi de inşallah yine kimyasal gebelik olmaz diye dua ediyorum korkudan sevinemedim bile dua edin inşallah
testi yaptıktan bir kaç dakika içinde çıktıysa bence var10 gün gecikti adetim test yaptım biri silik çıktı sizce hamile miyimdir
hiç emin olamadım bı kaç gün sonra tekrar yapicamtesti yaptıktan bir kaç dakika içinde çıktıysa bence var
biraz araştırdım çok yeni olunca böyle olabilirmiş galiba biraz beklemek istedim inş o zmn daha net çıkarhiç emin olamadım bı kaç gün sonra tekrar yapicam
İnşallah bu kez sağlıkla kavuşursunuzMerhabalar2 farklı marka ile test yaptım sonuç pozitif çıktı şimdi de inşallah yine kimyasal gebelik olmaz diye dua ediyorum korkudan sevinemedim bile dua edin inşallah
Normalde Adetleriniz düzenliyse 10 gün hatrı sayılır bir gecikme bence direk kan verin kesin sonuçbiraz araştırdım çok yeni olunca böyle olabilirmiş galiba biraz beklemek istedim inş o zmn daha net çıkar
Heyecandan çekmedim pazartesi tekrar yapacağım mutlaka paylaşırımMerhaba hayırlısı olsun. Fotoğrafı var mı testinizin
Allah razı olsun inşallahİnşallah bu kez sağlıkla kavuşursunuz
bence gebesiniz aynı zamanda 10 günlük gecikmede nasıl tam çizgi çıkmamış anlamadım ilk idrarla yapmadınız mı10 gün gecikti adetim test yaptım biri silik çıktı sizce hamile miyimdir
ilk idrarla yaptımbence gebesiniz aynı zamanda 10 günlük gecikmede nasıl tam çizgi çıkmamış anlamadım ilk idrarla yapmadınız mı
Allah razı olsunİnşallah bu kez sağlıkla kavuşursunuz
Markası neydi testinilk idrarla yaptım
bebe timeMarkası neydi testin
Geç döllenme olabilirbebe time
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?