• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim

mutsuzpanda34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Selamlar .10 aydır çocuk istiyorum hiç korunmadık fakat bir kez kimyasal gebelik geçirdim başka da bişey olmadı . Şimdi adetime 2 gün var ama ilk defa farklı belirtiler sezdim tost yaparken koku rezalet geldi kusucaktım yoğun koku hassasiyeti ve mide bulantısı var sizce bu ay olabilir mi

Selamlar .10 aydır çocuk istiyorum hiç korunmadık fakat bir kez kimyasal gebelik geçirdim başka da bişey olmadı . Şimdi adetime 2 gün var ama ilk defa farklı belirtiler sezdim tost yaparken koku rezalet geldi kusucaktım yoğun koku hassasiyeti ve mide bulantısı var sizce bu ay olabilir mi
Olabilir ama yinede emin olmak adına en mantıklısı test yapmak adetine 2 gün varsa awox erken gebelik testi al regliye 6 gün kalana kadar sonuç veriyor farklı markalar olmasın awox, perdictor veya laboqik var onu al 3 marka güvenilir

Olabilir ama yinede emin olmak adına en mantıklısı test yapmak adetine 2 gün varsa awox erken gebelik testi al regliye 6 gün kalana kadar sonuç veriyor farklı markalar olmasın awox, perdictor veya laboqik var onu al 3 marka güvenilir
Teşekkür ederim evde normal kaset test var ama hassas değilmiş chatcbt işe araştırdım en iyisi yarın laboqik alayım

Teşekkür ederim evde normal kaset test var ama hassas değilmiş chatcbt işe araştırdım en iyisi yarın laboqik alayım
İnşallah herşey gönlünüzce olur evet piyasadaki bir çok test özelikle de erken gebelik testleri yalancı pozitif veriyor özelikle artmed bir çok konu başlığında yalancı pozitif verdiğini okudum awox , perdictor, laboqik bu 3 marka güzel perdictor erly biraz pahalı bir test ama öbürleri çok pahalı değil iyi markalar ile deneyin sonucu çıkınca banada haber verin merak ettim 🤭 🌸 umarım gönlünüzden geçen hayırlısı ile olur

Back
X