• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sızce hamile miyim

Ya maşallah helal olsun o kadar merak yokki tebrik ediyorum vallahi bazılarımız buna daha önceden bende dahil tabi çogumuz adet e 10 gün kala yapıyorduk tabi benim adete 3 gün kala yapıyordum ama olsun adet gecikmeden yapıyoruz sonuçta 🤣 canım allah kalbine göre versin istiyorsan inş vardır bebiş ama bana kalırsa bence var daha önce böyle gecikmeler yaşıyormuydun
Ben 2 kez düsuk yasadım kan pıhtılasma yüzünden her ay test yapıyordum surellı gecıkımce ama hıc pozitif görmedım ilk kez gördüm böyle

Ben de geçen sene iki kere üst üste yaşadım maalesef belirtileriniz bunu gösteriyor değer yüksekten düşmüş muhtemelen sıfırlanıyor kanamanız da başlamış doktor da söyler yarın
Bu kimyasal gebelik ne tam olarak anlamdım ya ben

O zaman kimyasal gebelik yaşamışsınız zaten 10 gün gecikmeye göre değer çok düşük . Muhtemelen dün önceki gün falan değeriniz daha yüksekti 6ya kadar düştü şimdi kanamanız başlamış 5in altına iner beta hcg . Çok geçmiş olsun😔
Kimyasal gebelik ne tam olraka

Yumurta dölleniyor hamile kalıyorsunuz ama bebek gelişimini devam ettiremediği için vücuttan atılıyor düşük yapıyorsunuz hamileliğin çok erken dönemlerinde. Bebekte kromozomsal sorunlar olabiliyor vs.
Bugün muayene oldum ama doktor öyle birşey demedı durumu anlattım sadece şey dedı şuan çok çok erken dönemde olbılırsım dedı duruma göre sonucunu görünce ılerlerız dedı sabaha gıdıcem yanına

Bugün muayene oldum ama doktor öyle birşey demedı durumu anlattım sadece şey dedı şuan çok çok erken dönemde olbılırsım dedı duruma göre sonucunu görünce ılerlerız dedı sabaha gıdıcem yanına
Doktor bu değerde zaten bir şey göremez anlayamaz beta hcg 2 günde bir iki katına çıkıyor mu diye bakar ilerleyen haftalarda kese bebek kalp atışı görülür şu an ultrasonda da görünmeyecek kadar erken dönemdesiniz yarın doktor anlatır size. Erken dönemdesiniz deme sebebi şu sizin gebeliğiniz yeni başlamış değer yeni 6 olmuş ve değer artacak da olabilirdi ya da atıyorum 50ydi ve düşüp düşüp 6ya kadar inmiş de olabilir ama kanamanızın başlamış olması 2. İhtimali gösteriyor kimyasal gebelik deniyor buna da

Doktor bu değerde zaten bir şey göremez anlayamaz beta hcg 2 günde bir iki katına çıkıyor mu diye bakar ilerleyen haftalarda kese bebek kalp atışı görülür şu an ultrasonda da görünmeyecek kadar erken dönemdesiniz yarın doktor anlatır size. Erken dönemdesiniz deme sebebi şu sizin gebeliğiniz yeni başlamış değer yeni 6 olmuş ve değer artacak da olabilirdi ya da atıyorum 50ydi ve düşüp düşüp 6ya kadar inmiş de olabilir ama kanamanızın başlamış olması 2. İhtimali gösteriyor kimyasal gebelik deniyor buna da
İnşallah öyle değidır o zman çünkü o ihtimali düşünmek istemiyorum bide ben bu 3 günlük leke gördükten sonrada kan verdım negatif çıktı bu kanı vermeden önce de vermısyım negatif tı yüksek olsaydı bılırdım sonuçlaedan

İnşallah öyle değidır o zman çünkü o ihtimali düşünmek istemiyorum bide ben bu 3 günlük leke gördükten sonrada kan verdım negatif çıktı bu kanı vermeden önce de vermısyım negatif tı yüksek olsaydı bılırdım sonuçlaedan
Bundan önce ne zaman kan vermiştiniz?

Back
X