• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 44ano
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4

44ano

Ziyaretçi
Geçen ayın 12'sinde olmuştum fakat şimdi ayın onikisi ve hala olmadım ayın sekizinde korunmadım kalmam diye iki üç gün öncede olduğumu düşünürsek çok telaşlıyım en küçük evladım daha 2 yaşında bana cevap yazmak istermisiniz biraz teselliye ihtiyacım var:çok üzgünüm:

gebelik testi alsaniz daha iyi olur

simdi biz ne dersek yalan olur

gebelik testi için erken değil mi...

bence de bi test yapın.. inşallah değilsinizdir diyeyim..

bunun için burdan kimse cevap veremeski gebelik testi yada doktora basvurmanız lazımm

konunun yeri burası değil bence.gebelik bölümü

test yaptırman lazım cnm nerden bilelım biz kesın sonç istiyorsan kanda betahcg yaptrman lazım sevgiler

anladığım kadarıyla burda aradığınız teselli... 12 sinde oluyorsunuz ve 8 inde korunmamışsınız hamile kalmanız düşük bi olasılık bence...hem olsada birlikte büyürler kendinize dert etmeyin bence... strestende kesilmişte olabilirsiniz...hakkınızda hayırlısı olsun...

anladığım kadarıyla burda aradığınız teselli... 12 sinde oluyorsunuz ve 8 inde korunmamışsınız hamile kalmanız düşük bi olasılık bence...hem olsada birlikte büyürler kendinize dert etmeyin bence... strestende kesilmişte olabilirsiniz...hakkınızda hayırlısı olsun...

sağol yani çok iyi teselli ettin...

ya ne diyosun zeko mahvolurum...çocuk sayısı 4 e çıkar mahvolurum ben..

sen az bekle ultrasonu alayım geleyim bakarız zemuszemus yahu burdan nasıl bilebilirizki kaydirigubbakcemile4

test yaptın mı ? test yapmadan bilinmez ki...

sen az bekle ultrasonu alayım geleyim bakarız zemuszemus yahu burdan nasıl bilebilirizki kaydirigubbakcemile4

çok tatlısın ama şu takvim yöntemi falan denilen şey varya belki onunla ilgili bir bilginiz vardır diye düşündün tamam ben pazartesi bir testle yoluma devam edeyimsenağlama

bir gün geçmiş , belki adetin tarihi başka nedenlerden geçmiştir. ben adetime 5 gün kala test yaptım öğrendim.silik çıkmıştı ama öğrendim.herkesin bünyesi farklı tabii, hemen belli olmayabilir.

bir gün geçmiş , belki adetin tarihi başka nedenlerden geçmiştir. ben adetime 5 gün kala test yaptım öğrendim.silik çıkmıştı ama öğrendim.herkesin bünyesi farklı tabii, hemen belli olmayabilir.

nihayetinde bu testi yapacağım gel ozaman pazartesi gel teşekkür ederim ben yeni katıldım bu kulübe daha bu kulüble ilgili hiç birşey bilmiyorum kardeşim bir kaç saat önce gösterdi bana bende derme çatma birşeyler yazmaya çalışıyorum ama şu anda inanın çok :çok üzgünüm: hemde çok:çok üzgünüm:

12 sinde adet gördü isen ve adetlerin düzenli ise gebe kalma zamanı tahmini olarak...ayın 25i ile 2 si gibi olur..8 i çok geç... yumurta çatlayıp vücut onu atmıştır..büyük bir ihtimalle adet görürsün ama stres yapma...eğer adetin düzensiz ise bu yüzden de yumurtan geç çatlıyorsa onu bilemeyiz...

korunmanı tavsiye ederim....

ya bacim madem cocuk istemyon niye korunmuyon yada
3 cocugunda hamileligni senden iyi kimse bilemez yani gecikmelerein daha önceden varmiydi
felan filan yani 3 cocugu yapmasini bilen bence hamile olup olmadiginida az cok kestirebilen bir yasta olmalidir
yada neyse hamileysen ne güzel iste dördü birden büyürler

Back
X