sizce hamile miyim?

ork

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
4
0
36
Ankara
arkadaşlar mrb aranıza yenı katıldım ben ayın 18 ınde bebek denedım çunku o gun yumurtlama gunumdu ve ben o gunun yumurtlama gunum oldugunu testle belırleyıp denedık ve ve 2 gun sonrasındada ayrıca bı kaç gun once yanı adetıme 9 gun kala kan testı yaptırdım ve 1.20 negatıf 2.20 negatıf çıktı sızce bebek yokmudur yanı en azından oluşumu bellım olurmu kanda pozıtıf çıkmasada yada kanda kaç gunde bellı oluyor ve ekımın 5 ınde adet olucam eger yoksa ama çatlıycam meraktan yumutlama gunumde deneyıpte hamıle kalamayan varmıdır yazarsanız sevınırım kızlar:74::71::emir_bebek:

adetine 9 gün kala yani ayın 26 sında kan testi yaptırmışsın anladığım kadarıyla buda yumurtlamadan 8 gün sonra oluyor 18'inde yumurtladıysan.erken olabilir kan testi için,belkide daha geç yumurtladın tam olarak emin olamayız.eğer belirti hisssedersen tekrarla kan testini,yada adetini bekle geçerse idrar testi yaparsın çıkar zaten varsa.

konu içeriğini yansıtmayan ve imla kurallarına uymayan başlıklar açmak yasaktır
başlık tarafımdan düzenlenmiştir, bilginize.

arkadaşlar mrb aranıza yenı katıldım ben ayın 18 ınde bebek denedım çunku o gun yumurtlama gunumdu ve ben o gunun yumurtlama gunum oldugunu testle belırleyıp denedık ve ve 2 gun sonrasındada ayrıca bı kaç gun once yanı adetıme 9 gun kala kan testı yaptırdım ve 1.20 negatıf 2.20 negatıf çıktı sızce bebek yokmudur yanı en azından oluşumu bellım olurmu kanda pozıtıf çıkmasada yada kanda kaç gunde bellı oluyor ve ekımın 5 ınde adet olucam eger yoksa ama çatlıycam meraktan yumutlama gunumde deneyıpte hamıle kalamayan varmıdır yazarsanız sevınırım kızlar:74::71::emir_bebek:

adet gününüz geçene kadar bekleyin. eğer düzenliyse adetiniz zamanında olur, düzenli değilse (ve hiç gitmediyseniz) önce bir doktora gidin. yumurtlama gününde deneyipte hamile kalamayan çoooooooook kişi var. biri de benim

mrhb arkdslar ben ağustosun 26sında adet olmuştum.2eylülde bitti.tabi hapı kullanmaya devam ediyordum bu arada.ayın13üne kadar kullandım kilo yaptığının farkına varınca o gün hapı bıraktım.4.tabletimdi bu arada.o gün tekrar adetim geldi.18i gibi bitti.bugün 2 ekim ama adetim gelmedi.çok düzenli oluyordu.ben normal adetim olan 26sını mı yoksa bu ara kanamayı mı adet olarak baz almalıyım.hamileliğin bütün belirtileri mevcut.gebelik testimde sanki pozitif çıktı.kan testi yaptırdım negatif dediler.sizce hamilemym bu durum başına gelen var mı. yardımcı olun.

:nazar::emir_bebek:benım bı hafta önce kan testı yaptırmıştım çıkmamıştı ama 2 gun önce yanı adetıme 2 gun kala idrar testı yaptım ve pozıtıf çıktı arkadaşlar 2 gun sonrada doktora gıdececım bakalım allah isteyen herkese nasıp etsın işallah

adet gününüz geçene kadar bekleyin. eğer düzenliyse adetiniz zamanında olur, düzenli değilse (ve hiç gitmediyseniz) önce bir doktora gidin. yumurtlama gününde deneyipte hamile kalamayan çoooooooook kişi var. biri de benim

Bende 2aydir kendi yontemimle testle felan yumurtlama gunumde deniyorum ve tutmadi...bir kizim var bu arada...:41:

işallah senınde olur cnm bende beklıyorum bakalım yarın doktora gıdecegım testte ıkıncı çızgı bıraz sılık çıktı ama o da poztıf oluyomuş benım ılk hamılelıgımdede oyle çıkmıştı işallah öyledır tabı allah sanada en kısa zamanda nasıp etsın saglıklısını

Back
X