- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
Eki Görüntüle 329915
kızlaaar emin olamadım. testim baştan tek çizgi çıktı. bende tahlil kutusunu açıp içindeki çıbığını çıkardım. direk idrarıma batırdım. ikinci çizgi hayal meyal çıktı. sizce hamilemiyim.
Eki Görüntüle 329915
kızlaaar emin olamadım. testim baştan tek çizgi çıktı. bende tahlil kutusunu açıp içindeki çıbığını çıkardım. direk idrarıma batırdım. ikinci çizgi hayal meyal çıktı. sizce hamilemiyim.
teşekkür ederim. ayy hem mutluyum hemde acaba bebeğim nasıl diye merak ediyorum. en kısa zamanda doktora gidicem. Allah isteyen herkese versin İnşallah.
aaaa tebrik ederim allah tamamına erdirsin,inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinbizlere çok dua et olur mu,hamişlerin duası kabul olurmuş eveeet şimdi gelelim soru yağmuruna;öncelikle testi ne zaman yaptın? adetin kaç gün geçti ya da geçmeden mi yaptın? belirtilerin var mıydı? adetine kaç gün varken belirti yaşamaya başladın? bide bu kaçıncı ayındı bebiş denemeleri için? sorularımın hepsine yanıt verirsen çok sevinirim,tekrar tebrik ederim
canım öncelikle sana ve akdeniz arkadaşımıza çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerinde en kısa zamanda bebişiniz göbişinize gelir. her zaman dua ederim tabii.
şimdi sorularına cevap veriyorum.
adetim 2 gün geçti ve pozitif sonuç aldım.
bu ay belirtilerim şunlardı:
1- ilk önce adetime 10 gün vardı ve kasıklarımda gidip gelen kram ve ağrı karışımı bir ağrı vardı. ama bu ağrı sanki afedersin bağırsaklarım gerilmiş gibi hissettim ve üşüttüm herhalde dedim.
2- adetime bir hafta kala elle muayene yaptım. önceki aylardan biliyorum rahim ağzı hep elime gelince adetim yakın diyordum. o zaman elime rahim ağzı geldi. herhalde yine det olucam dedim. bir kaç gün sonra tekrar yaptım. adetime 5-6 gün vardı ve rahim ağzı elime hiç gelmedi. baştan şaşırdım. bir iki gün tekrarladım ama yine gelmedi. şüphelendim.
3- ateşimi adetime 5-6 gün kala ölçüyor ve 36.6 dan her gün bir sayı düşüp 36.2de adet oluyordum. bu ay ateşim hiç düşmedi ve hep 36.7-36.9 arasında gidip geldi. adet günümdede aynıydı. ve yine şüphelendim.
4- en az belirtiyi göğüslerim verdi. adetime 10 gün kala sadece yanlarına dokununca ve çamaşırımdan çıkarınca ağrıyorlardı. adetime yakın hiç bir şey kalmadı.
5- adet günümden önce ve sonra dahil yani 3 gün adet olucakmışım gibi ağrılarım vardı. ama giden gelen yoktu.
6- belim sabahları yatakta dönemeyecek gibi kırılmışcasına ağrıyordu. yataktan kalkıp hareket edince düzeliyordum sanki.
6 aydır korunmuyoruz. ve bebişimi 6. ayda yakaladım. şu an aklıma gelen belirtilerim bunlar canım. İnşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?