Sizce hamile miyim ???

Zes35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
4
0
1
32
Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza. Benim adetime 10 gün var daha. Ama kasıklarımda ara sıra adet sancısı gibi sancı oluyo. Göğüslerimde bastırınca acı oluşuyo. Kasıklarım ve apış aramda ağrı oluyo ara sıra. Ve şuan seyrek bi şekilde rahim içinde kasılma gibi sancı gibi bişeyler oluyo. Dün test yaptım ama negatif çıktı. Sizce hamile miyim ??

Adet olabilirsin.gecikmeden sonra yani beklenen adet tarihin gectikten sonra test yap

Adete 10 gün varsa daha yeni yumurtlamadan çıkmışsınız. Belirti aramayın boşuna. en erken yerleşme kanaması olabilir. O göğüs acımları kasıkta batmalar bebek yerleşirken oluyor. Yani adetten sonra hissedebilirsiniz.

Adete 10 gün varsa daha yeni yumurtlamadan çıkmışsınız. Belirti aramayın boşuna. en erken yerleşme kanaması olabilir. O göğüs acımları kasıkta batmalar bebek yerleşirken oluyor. Yani adetten sonra hissedebilirsiniz.

belirti aramıyorum zaten olan şeyleri yazdım. Rahim içi kasılmaları göğüs acıması mevcut. Yumurtlama 24 saat içinde gerçekleşiyo günlerce sürmüyo zaten. Yumurtlamadan sonra döllenme oluyo. Yumurtlama tarihim 1 aralıktı. Biteli 5-6 gün oldu

Back
X