Aynen öyle vallahiöyle düşünmeyin nasipse zaten ne yaparsanız yapın sizinle kalır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle vallahiöyle düşünmeyin nasipse zaten ne yaparsanız yapın sizinle kalır
benimde bugün 12. gün olduAyy amin inşallah test ne zaman yapacaksın benim şuan ilişkinin üstünden 12 gün geçtikten sonra bu şekilde çıktı testim varsa tabi ama yalancı pozitif görmedim hiç burda testlerde
İlk gebelikte 18 tane test yaptım 9 tanesi bu testti artık testleri çözdümEvet belli belirsiz bir çizgi var daha önce de deneyimledigine göre gebelik vardır o zaman diyebiliriz
Adet geçsin öyle yap geçen gebelikte net çizgiyi adetin 7.gunu görmüştümbenimde bugün 12. gün olduya ben bilmiyorum ki ne zaman yapayım korkuyorum negatif çıkar diye beklesem mi 2 3 gün daha ya da direk kan mı versem
ayyy ona da çok var beklicem artık napıyım varsa yeterli görmeyim negatifiAdet geçsin öyle yap geçen gebelikte net çizgiyi adetin 7.gunu görmüştüm
Biliyorum inşallah sabırsız oluyor ama beklemek en güzeli erken öğrendim çabuk kaybetmiştim o zamanayyy ona da çok var beklicem artık napıyım varsa yeterli görmeyim negatifi
siz de mi aynı belirtileri yaşıyorsunız
çok geçmiş olsun tekrardan umarım bir daha yaşamazsın bu sefer takviyeyi almayı ihmal etme de o baya destekleyici olurBiliyorum inşallah sabırsız oluyor ama beklemek en güzeli erken öğrendim çabuk kaybetmiştim o zaman
Maşallah bnde çok test yaptım belki 1000 lerce 10 sene sonra mucizem geldi şimdi 9 aylıkİlk gebelikte 18 tane test yaptım 9 tanesi bu testti artık testleri çözdüm![]()
Maşallah bnde çok test yaptım belki 1000 lerce 10 sene sonra mucizem geldi şimdi 9 aylı
maşallah Allah analı babalı büyütsünMaşallah bnde çok test yaptım belki 1000 lerce 10 sene sonra mucizem geldi şimdi 9 aylık
Öyle yapacam inşallah güzel haberler gel lütfen burayaçok geçmiş olsun tekrardan umarım bir daha yaşamazsın bu sefer takviyeyi almayı ihmal etme de o baya destekleyici olur
inşallah :)))Öyle yapacam inşallah güzel haberler gel lütfen buraya
Oyyyy masallah rabbim uzun ömürler versin inşallahMaşallah bnde çok test yaptım belki 1000 lerce 10 sene sonra mucizem geldi şimdi 9 aylık