Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada bu test miratech markasına ait.Sonuç ne kadar doğrudur, sizce?Mide bulantılarım çok olduğundan test yapmak istedim ve teste ikinci çizgi silik.Sizce olabilir mi?
Aa, var cidden. Hakkınızda hayırlısı olsun.Mide bulantılarım çok olduğundan test yapmak istedim ve teste ikinci çizgi silik.Sizce olabilir mi?
Evet,saniyesinde çıktı.Şok oldumÇizgi hemen çıktıysa var. En kısa zamanda kan verin derim.![]()
Var varEvet,saniyesinde çıktı.Şok oldum
İnşallah,ilginiz için teşekkürVar varben iki bebek dogurdum ikisinde de gebeliği silik çizgi görüp öğrenmiştim. Tabii ne olursa olsun kan tahlili yaptırmanız gerek. En kesin sonucu o verir. İnşallah vardır
![]()
Çok silik bir çizgi var hayırlı olsunMide bulantılarım çok olduğundan test yapmak istedim ve teste ikinci çizgi silik.Sizce olabilir mi?
Hayırlı olsun canım bizlere de
İnşallah canımBence hamilesin. İlk hamileliğimi öğrendiğimde böyle silikti. 8haftalıkken düşmüştü. Üzerinden 4 ay geçti, yarın ben de test yapıcam İnşallah bende hamileyimdir.![]()
Amin canımHayırlı olsun canım bizlere de nasip olur inşallah
Mide bulantılarım çok olduğundan test yapmak istedim ve teste ikinci çizgi silik.Sizce olabilir mi?
Aa, var cidden. Hakkınızda hayırlısı olsun.