- 30 Kasım 2022
- 3
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi denizzyldrm
-
Yumurtlamadan sonra hemen gogus hassasıyeti oluyor eve tama test yapmadan anlayamayız yapıverinMerhabalar buraya yeni oldum ve görüşlerinize ihtiyacım var
Yaklaşık 8 aydır hamile kalabilmek için uğraşıyorum
İlk defa bu ay bir takım belirtiler yaşadım adetime 4 gün var ama
Göğüslerim yumurtlama gününden hemen sonraki gün ağırmaya başladı ve hala ağrısı devam ediyor kasık ağrım var bel ağrım var ama abartılacak kadar değil ara ara sızı şeklinde oluyor dün kollarım ve bacaklarım ağırmaya başladı bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi idrar testi yapsam Çıkar mı daha önce bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı acaba korkuyorum bu defa da tek çizgi görcem diye
Bendece test yaptırın hayırlısı neyse o çıkar canım korkma belki pozitif çıktı bütün aklındaki soruları yanıtı o testteMerhabalar buraya yeni oldum ve görüşlerinize ihtiyacım var
Göğüslerim yumurtlama gününden hemen sonraki gün ağırmaya başladı ve hala ağrısı devam ediyor kasık ağrım var bel ağrım var ama abartılacak kadar değil ara ara sızı şeklinde oluyor dün kollarım ve bacaklarım ağırmaya başladı bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi idrar testi yapsam Çıkar mı daha önce bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı acaba korkuyorum bu defa da tek çizgi görcem diye
YapıverdimYumurtlamadan sonra hemen gogus hassasıyeti oluyor eve tama test yapmadan anlayamayız yapıverin
Testi yaptım çok şükür hamileyimBendece test yaptırın hayırlısı neyse o çıkar canım korkma belki pozitif çıktı bütün aklındaki soruları yanıtı o testte
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahTesti yaptım çok şükür hamileyim
Aa cok güzel hayırlı olsun tebriklerYapıverdim
Yaa yazdıklarinizi tesadüf gördüm.. benimde adetime 15 gun varken yani yumurtlama zamaninda başlayan bir göğüs acısı var.. artik umudum kalmadigi ustune dusmedigim bir aydı.. ama erken gogus acısı ve hafif kasik ağrısı beni hamilemiyim diye dusunduruyorr.. insalalh bende sizin gibi pozitifi görürümMerhabalar buraya yeni oldum ve görüşlerinize ihtiyacım var
Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsinTesti yaptım çok şükür hamileyim
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ya benim size sorum olucak bende şu an sizin yaşadığınızı yaşıyorum adetime 4 gün var ve yumurtlamadan hemen sonra göğüs bel kasık ağrısı başladı halada devam ediyo birde bende batmada çok var karnım şiş afedersiniz gaz sik idrara Çıkma karın guruldaması halsizlik uyku hali bizde 4 yıldır bebek istiyoruz ama bu ay kendimi çok farklı hissettim sizin belirtiler benimkilere benziyomu cevap verirseniz çok sevirinim gerçektenTesti yaptım çok şükür hamileyim
adetine az kalmış test yapsanaMerhabalar buraya yeni oldum ve görüşlerinize ihtiyacım var
Adete 10 gün kala belirtiler için çok erken. Tam yumurtlama gününüzü biliyor musunuzKonuyu görünce yazmak istedim benimde daha adetime yaklaşık 10 gün var ama acayip mide bulantım kasık bel ağrım halsizliğim var ve yumurtalamadan bir önce de korunmasız ilişkim oldu şansa normalde bebek için erken düşünüyorum acaba olabilir miyim
10 aralık yumurtlamaAdete 10 gün kala belirtiler için çok erken. Tam yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Takvime baktıysanız o sizi aldatır ama olmaz diye de birşey yok tabi ki.
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir diye genel bir bilgi var. O yüzden dedimAma imkansız diye birşey yoktur
10 aralıksa daha 3 gün olmuş10 aralık yumurtlama
Şuan testte de çıkmaz sanırım kusura bakmayın daha ilk olduğu için bilgim yok10 aralıksa daha 3 gün olmuş
Daha gebelikten söz edilemez
Belirtileriniz ya psikolojik ya da üşütme vs.
Peki bu şikayetler neden var üşütme veya psikolojik değil çünkü bebek şuan düşüncemde yokAdete 10 gün kala belirtiler için çok erken. Tam yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Takvime baktıysanız o sizi aldatır ama olmaz diye de birşey yok tabi ki.
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir diye genel bir bilgi var. O yüzden dedimAma imkansız diye birşey yoktur
EstağfurullahŞuan testte de çıkmaz sanırım kusura bakmayın daha ilk olduğu için bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?