Sizce hamile olabilir miyim?

sebnem11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
5
0
86
Ankara
Merhabalar,
Sevgilimle adetimden 5 - 6 gün sonra ilişkiye girdik Korunmasız. İçime boşalmadi yaklaşık 4- 5 kere oral yolla boşaldıktan sonra 3 - 5 dakika yaptık içime bosalmadi göğüs uçlarımda hafif ağrı var acaba hamile olabilir miyim çok stress yaptım :(( Son dışarı boşaldıginda sperm değil de zevk suyu gibi bir şey geldi sperm yoktu ama yinede korkuyorum

lavabodan çocuklar fışkırabilir dikkat edin.içime boşalmadı diyosun üzerine boşalmamış en fazla gitmiş elini yıkamıştır.spermlerde lavaboya gitmiştir.bırak onu lavabo düşünsün.hem ne bu kadar takıldınki sevgiliyken ilişkiye girebildiysen kürtajda olabilirsin bebek istemiyorsan.

İçime boşalmadı yine de bir korku işte :( Göğüs uçlarımda hafif ağrı var fakat sadece bastırınca oluyor. Hem adet sonrası 5-6 gün olduğu için sorun çıkmaz diye düşünüyorum

İçime boşalmadı yine de bir korku işte :( Göğüs uçlarımda hafif ağrı var fakat sadece bastırınca oluyor. Hem adet sonrası 5-6 gün olduğu için sorun çıkmaz diye düşünüyorum

Adet sonrasi 5-6 gun yumurtlama doneminize denk geliyo olabilir 28 gunde bi adet goruyosaniz bence hamile kalma olasiliginiz %50 adetiniz gecince test yapin derim bosalma olmasada siz farkinda olmadan icine kacmis olabilir

30 günde bir adet görüyorum genelde 28 gün değil. Düzensiz adet gören bir insanım. Bazı aylar hiç adet olmuyorum. Göğüs uçlarımda ki ağrının geçtiğini anlık olduğunu farkettim. Yüzeysel seviştik sadece 3-5 dakika vajinamdaydi o bile tam değildi. Bu duruma göre yorumlar mısınız

Son düzenleme:
Back
X