Sizce hamile olabilirmiyim

serseri2134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
11
2
1
32
Merhaba herkese,iki defa krem gibi akıntı oldu, krem gibi beyaz ve kokusuz, 18 ağustos sat 30 günde bir düzenli adet oluyorum.evde test yaptım negatif çıktı ,9 gün var adete kasık ve Bel ağrısı yasıyorum,kan testi yapsam çıkarmı?

Merhaba herkese,iki defa krem gibi akıntı oldu, krem gibi beyaz ve kokusuz, 18 ağustos sat 30 günde bir düzenli adet oluyorum.evde test yaptım negatif çıktı ,9 gün var adete kasık ve Bel ağrısı yasıyorum,kan testi yapsam çıkarmı?
Aşkım çok erken ama dene istersen. Aklında kalmasın. Yaklaşınca bi daha yaparsın.

Merhaba benim de bat 17 eylül ama henüz daha çok erken. Biraz daha dayanın derim, bat’a 5 gün kala negatif alıp 2 gün kala pozitife dönenler varmış 🥰

Ben işte o 🥰 yani ben ve benim arkadaşlarım. En azından kafamızdan soru işaretleri gitmiş oldu. Erken yaptığımızı farkettik. Ama o tarihte öğrenenlerde vardı yine formda
Aynen öyle, sizin paylaşımınız sayesinde ben de bilgilendim. Chatgpt de diyor yüzde 10-15 gibi bir oranla erken öğrenen kadınlar varmış, oran düşükmüş ama. Bu ay bize şans getirecek hissediyorum 🙏🌸

Aynen öyle, sizin paylaşımınız sayesinde ben de bilgilendim. Chatgpt de diyor yüzde 10-15 gibi bir oranla erken öğrenen kadınlar varmış, oran düşükmüş ama. Bu ay bize şans getirecek hissediyorum 🙏🌸
İnşallah bacım inşallah 🥹🥹 ben hiç ihtimal vermiyorum kendime ama neyse nasip 😂

İnşallah bana da dua edin adetim 3 gün gecikti adet belirtilerim de var ama gebelik belirtisi ile adet belirtisi benzermis ya ona umitleniyorum göğsümde hassasiyet ve alt karnım da dolgunluk hissi var inşallah diyelim

İnşallah bana da dua edin adetim 3 gün gecikti adet belirtilerim de var ama gebelik belirtisi ile adet belirtisi benzermis ya ona umitleniyorum göğsümde hassasiyet ve alt karnım da dolgunluk hissi var inşallah diyelim
Üffff gebertecem sizi heee kalkın test yapın ya 😂😂😂😂 iyi de dayanıyosunuz ne bekliyon bacııım test yapmak için mesela vahiy mi insin ?🙈🙈🙈 tövbeeeee

Test yapmadan nasıl dayanıyorsunuz ben günleri sayıyorum tek tek 🙈 inşallah hamilesinizdir dua edicem 🙏

Back
X