- Konu Sahibi sennur1989
-
canım bi jinekoloğa görün derim ben, ultrason vs. dış gebelik denen bir şey sonuçta ama stres de yapma başka bi şeyden de kaynaklanmış olabilir şikayetlerin
bilen arkadaşlara bişey sormak istiyorum, eğer gebelik yoksa kanda bhcg değeri tamamen sıfır çıkmaz mı, yani neden 1in üstü çıkıyor ki :44:
ben ebe bir arkadaşıma sormuştum oda başka bişey için yaptırmış ondada 1.20 çıkmış bu normal troidlerden dolayıdır demişti.5 in üstüyse gebelik var demekmiş.
anladım canım teşekkür ederim, peki yükselme ihtimali de oluyor muymuş ?
yükselme ihtimali anca gebelik varsa oluyomuş cnm
hamile deyılsin korkma ilişkiden dort gun sonra dollenme olursa kanda bellı olur doktor bana dedi bence doktora gorun adet duzensizliği var sende
ben de adetten 10 gün önce yaptırmıştım 1.7 çıkmıştı şu anda battan 8 gün geçti ve hala olmadım olumsuz yanıttan korkuyorum, 4 gün önce idrar testi yaptım negatifti, cuma günü doktor randevum var bakalım o zaman öğrenicez
kan testinde hata ihtimali olmuyor diolar kesin sonuçmuş ama bellide olmaz cnm bnm sıkıntım bekar olmam.
haklısın ama sıkıntı yapma herşeyin normal herhangi bir belirtin yok yani ferah tut içini sen
Evet normalden öte kac test yaptım negatifi ve Bukadar belirtisiz bir hamilelik olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?