sizce hamile olma ihtimalim var mı??

alew221

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
10
0
86
Ankara
Merhaba kızlar, benim adetime 1 hafta var, 2 haftadır da hamile olma şüphem bugün dayanamadım ve idrar testi yaptım, çok net tek çizgi çıktı, sizce erken mi daha? :5:

Adet gününün geçmesini bekle canım daha net sonuç alırsın, inşallah hayırlı haberler alırsın::))

Canim adetine daha bir hafta varmis Eger bir gebelik mevcutsa zaten adetten onceki yapilan testlerde cikmaz mutlaka adet gununun gecmesini beklemelisin. He birde Erken gebelik testleri var adetten bir iki Gun oncesinde yapabiliyorsun ama ne kadar dogru Sonuc verir bilemem. En iyisi biraz daha bekle cnm insallah gebesindir

inşallah kızlar aslında yeni evliyim ve aklımda yoktu, ama olunca da insanın içine o şüphe düşünce baktım ki istiyormuşum :D dün tek çizgi çıkınca üzüldümmm

Uzulme canim ya daha vakdin var hem fazla kafana takma bebisler hep ummadik anda olusurlar yani dusundukce vucuduna Stress Hormonlari salgilaniyor buda hamile kalmak icin olumsuz bir etken. Rahat ol bekle bu ay olmasa diger aylarda olur insallah Rabbim her isteyene nasip Etsin insallah

Back
X