- 9 Ekim 2011
- 127
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdayız ama ben adet günü yaşadım bunları. Pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorumBu ay adetim iki gün gecikti ve normalden az gelen ve kisa suren bi regl gecirdim.ve pihti da yoktu...bittigi gun test yaptim aksam negatif cikti...bu testler guvenli mi yuzde yuz.birde testi sabah mi yapmam gerek tecrubesizim yardimini bekliyorum hanimlar
Bu c nin hemen yaninda silik bi cizgi cikti . gunum de gecti bu kez biseyler olabilirmi kizlarr
Testi tekrarla bencede birde t yazan yerde hafif silik ciktiysa vardir birseyler inşallah diyelimBu ay adetim vardirn i ve normalden az gelen ve kisa suren bi regl gecirdim.ve pihti da yoktu...bittigi gun test yaptim aksam negatif cikti...bu testler guvenli mi yuzde yuz.birde testi sabah mi yapmam gerek tecrubesizim yardimini bekliyorum hanimlar
Canim duphaston kullanmis biri olarak sana biras olsun umut vermek isterim ilk bebegim dusuk olmustu ve doktor bana duphaston verdi bunu 6 ay kullan muhakak hamile kalicaksin dedi ve ben son kapsulumu bitirir bitirmez hamile kalmistim su an 15 haftalik hamileyim ben biras uzun sure kullandim aka duphaston gercekden yardimci olan ve hic bir zarari olmayan bir ilac doktoruna danis derim.ozellikle dusukten sonra bana oldugu gibi sanada yardimci olucana inaniorimArkadaşlaütfen bana bilgi verin
Simdi ben iki ay önce düşük yaptim dusukten sonra yine cocuk icin calismalara baslamistik biz ama bir ayda iki defa adet oldum bi sonraki ayda daha sonra doktora gittim bana duphaston verdi sabah akşam ic on gun sonra adet olmazsan hamilesin yoksa degilsin dedi bende ilaci bitirdim ve uc gun gecikti adetim yada ilac mi etki etti Bilmiyorum sonra adetoldum iki gun normal oldu uüçüncü Gün leke leke gelmeye başladı bugün beşinci gün hala kahverengi lele geliyor az az adetime üç gün kala test yapmistim negatif çıktı surekli acikiyorum migdem ağrıyor birde bulabti oluyor arada sizce hamile olabilirmiyim ? Cevaplarinizi bekliyorum şimdiden cok tesekkur ederim