Sizce Hamilelik ihtimali var mı ?

Turuncukelebekk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
1.193
1.752
133
32
Merhaba hanımlar;
Adetlerim düzenlidir 28 günde 1 adet oluyorum.prezarvatifle korunuyoruz.Ama eşim ilişki başında takmıyor prezarvatifi 🙄Sonradan takıyor.Net eminim içeri boşalma olmadığına.Ama 10 gün önce bir iki damla kan gelmişti ara kanama diye düşündüm forumda da birkaç arkadaş ara kanama olabileceğini yazdı.Göğüslerimde ara ara elektrik akımı gibi bişey hissettim.Ve sürekli midemden gelen bi tat vardı mide bulantısı gibi tuzlu şeyler yiyince geçiyor sonra tekrar başlıyordu bunu da üşütmüşümdür diye düşündüm.Bunun dışında bi belirti yok.Hamile olacağımı zannetmiyorum.Hiç stres yapmadım da ama 2 gün gecikmem var.Hiç gecikme olmazdı.Her an adet olacakmışım gibi hissediyorum.Hatta heh tamam kesin oldum diyorum ama gelen giden yok 🤷‍♀️Sizce ihtimal var mıdır?

Merhaba hanımlar;
Adetlerim düzenlidir 28 günde 1 adet oluyorum.prezarvatifle korunuyoruz.Ama eşim ilişki başında takmıyor prezarvatifi 🙄Sonradan takıyor.Net eminim içeri boşalma olmadığına.Ama 10 gün önce bir iki damla kan gelmişti ara kanama diye düşündüm forumda da birkaç arkadaş ara kanama olabileceğini yazdı.Göğüslerimde ara ara elektrik akımı gibi bişey hissettim.Ve sürekli midemden gelen bi tat vardı mide bulantısı gibi tuzlu şeyler yiyince geçiyor sonra tekrar başlıyordu bunu da üşütmüşümdür diye düşündüm.Bunun dışında bi belirti yok.Hamile olacağımı zannetmiyorum.Hiç stres yapmadım da ama 2 gün gecikmem var.Hiç gecikme olmazdı.Her an adet olacakmışım gibi hissediyorum.Hatta heh tamam kesin oldum diyorum ama gelen giden yok 🤷‍♀️Sizce ihtimal var mıdır?

Belirtileriniz yüzünden değil ancak ilişki başında takılmayan prezervatif sebebiyle her zaman hamilelik ihtimali var. Boşalma olup olmaması hiç önemli değil.
2 gün gecikme ile testte çıkar zaten, test yapıp öğrenin ya da kan verin.

İçeri tam boşalma anı olmasa dahi, kaçanı o anlık çıkanı zevk suyunu vs düşünmüyorsunuz sanırım ama tam anlamıyla korunan bir çift değilsiniz söyleyeyim. Geciktiyseniz test yapın çıkar. İhtimal var evet

İçeri tam boşalma anı olmasa dahi, kaçanı o anlık çıkanı zevk suyunu vs düşünmüyorsunuz sanırım ama tam anlamıyla korunan bir çift değilsiniz söyleyeyim. Geciktiyseniz test yapın çıkar. İhtimal var evet
Ama çok düşük bi ihtimal diye okumuştum bi yerde zevk suyu olayını.Yani bilemiyorum bu kadar düşük bir ihtimalle hamile kalabilir miyim bu kadar kolay 🙄

Belirtileriniz yüzünden değil ancak ilişki başında takılmayan prezervatif sebebiyle her zaman hamilelik ihtimali var. Boşalma olup olmaması hiç önemli değil.
2 gün gecikme ile testte çıkar zaten, test yapıp öğrenin ya da kan verin.
Test yapmaya korkuyorum çünkü pozitif çıksa ne hissederim bilmiyorum negatif çıksa da aynı şekilde hislerimden emin değilim.Her iki türlü sonuca da cesaret edemiyorum sanırım.

Maalesef ilişkinin tamamında prezervatifin kullanılması gerekiyor, ki o durumda bile küçük bir risk oluşuyor :( umarım gönlünüzde ne varsa o olur sizin için, test alıp bir an önce sonucu öğrenin bence. Böylece ne yapacağınıza karar verirsiniz, en iyi karar belirsizlikten iyidir..

Maalesef ilişkinin tamamında prezervatifin kullanılması gerekiyor, ki o durumda bile küçük bir risk oluşuyor :KK43: umarım gönlünüzde ne varsa o olur sizin için, test alıp bir an önce sonucu öğrenin bence. Böylece ne yapacağınıza karar verirsiniz, en iyi karar belirsizlikten iyidir..
Haklısınız biraz cesarete ihtiyacım var sanırım.Test yapmaya cesaret edemiyorum o kadar adet belirtilerim var ki olurum belki diyorum.Mide bulantım var mesela Şuan.Ama adet olucam diye de olabilir.İşte belirsizlik maalesef.Birkaç gün daha beklesem mi diyorum.

Haklısınız biraz cesarete ihtiyacım var sanırım.Test yapmaya cesaret edemiyorum o kadar adet belirtilerim var ki olurum belki diyorum.Mide bulantım var mesela Şuan.Ama adet olucam diye de olabilir.İşte belirsizlik maalesef.Birkaç gün daha beklesem mi diyorum.
Bence hiç beklemeyin, kafanızda bu soru işareti varken neye odaklanabilirsiniz ki. Belki öğrenip rahatlayacaksınız, ya da soru işaretleri yerine ne yapacağınıza odaklanacaksınız. Haberinizi bekliyor olacağız 🫶

Back
X