- 11 Mayıs 2022
- 2.785
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.339
- 83
- Konu Sahibi dahabellidegil
Çokkkk silik bir pembelik ama hafif yani gerçekte bir tık daha net ne diyorsunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke öyle olsa ben yaptığım testlerde hiç kuruma çizgisi bile görmedim. Şimdi yaptığım 5 dk da çok silik çıktı ama çok çok açık pembeydi size fotoğraf çekmek için baya uğraştım çünkü kamerada çıkmadı. ama şimdiler de ise dümdüz beyaz bir çizgi olduBence pozitif testiniz :) benim de aynisi çıkmıştı kan tahlili 96 çıkmıştı.
Amin inşallah hepimizin :)Bence iki gün bekleyip tekrar edin eğer varsa koyulaşacaktır gönlünüze göre olsun inşallah![]()
İnşallah. çok teşekkür ederimBence var ama biraz daha bekleyin sonra test yapin
İlk 10 dkdan sonrası dikkate alınmaz. Yani sizin 5 dk içinde gördüğünüz sonuç pozitif, sonradan silinmesi bir şeyi değiştirmezkeşke öyle olsa ben yaptığım testlerde hiç kuruma çizgisi bile görmedim. Şimdi yaptığım 5 dk da çok silik çıktı ama çok çok açık pembeydi size fotoğraf çekmek için baya uğraştım çünkü kamerada çıkmadı. ama şimdiler de ise dümdüz beyaz bir çizgi oldu![]()
Umarım dediğiniz gibi olur :) erken gebelik testinde nasıl çıktı peki orada net miydi?İlk 10 dkdan sonrası dikkate alınmaz. Yani sizin 5 dk içinde gördüğünüz sonuç pozitif, sonradan silinmesi bir şeyi değiştirmez
Benim de ilk testim aşağı yukarı böyleydi, sonradan silinmişti. Aynı gün erken gebelik testi yapmıştım
Daha koyuydu ama 6-7 gün üst üste yaptım koyuluğu hiç artmadı erken gebelik testinin. Hatta kimyasal olacak diye endişe etmiştim ama çok şükür öyle olmadı. Allah kimseye aratmasın.Umarım dediğiniz gibi olur :) erken gebelik testinde nasıl çıktı peki orada net miydi?
Çok şükürDaha koyuydu ama 6-7 gün üst üste yaptım koyuluğu hiç artmadı erken gebelik testinin. Hatta kimyasal olacak diye endişe etmiştim ama çok şükür öyle olmadı. Allah kimseye aratmasın.
Bu arada benim tüp bebek
Aaaa sizin ki benimkinden daha net çıkmış fotoda :)))dahabellidegil bakın ekledim fotoyu :)
Hayırlısı inşallahBence sizinki de pozitif, adet günü yaptığınızda daha net görülecektir. Biraz erken yapmıssınız kaset testin silik çıkması çok normal.