Merhaba şekerli yoğurt amin inşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim , bugün gittim 16.10 nda sadece 2 dk geciktim devlet hastanesi 16.14 te mesai bitiyormuş doktor beni bi azarladı ama şok oldum böyle birşey yaşamadım hayatımda sinirlendim yok dedi işte neden geç geliyorsun mesaim bitti bilmem ne neyse sonra aldı bu sefer de içeride devam etti söylenmeye dedi alttan muayene edebilirim yada kan verirsin pazartesi gelir yaparsın, alttan muayene edersem erken olduğu zaman göremeyebiliyoruz dedi neyse dedim kan testi yapacağım ama ben hastaneye çok uzakta oturuyorum anneme gideceğim pazartesiye kaldı benim kan işiKan verin bence. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Geç olsun güç olmasın diyelim o zaman. Bence var. Kalbinizi ferah tutun stresten uzak durun.Merhaba şekerli yoğurt amin inşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim , bugün gittim 16.10 nda sadece 2 dk geciktim devlet hastanesi 16.14 te mesai bitiyormuş doktor beni bi azarladı ama şok oldum böyle birşey yaşamadım hayatımda sinirlendim yok dedi işte neden geç geliyorsun mesaim bitti bilmem ne neyse sonra aldı bu sefer de içeride devam etti söylenmeye dedi alttan muayene edebilirim yada kan verirsin pazartesi gelir yaparsın, alttan muayene edersem erken olduğu zaman göremeyebiliyoruz dedi neyse dedim kan testi yapacağım ama ben hastaneye çok uzakta oturuyorum anneme gideceğim pazartesiye kaldı benim kan işi
Eğer bu çizgi ilk 5 dakikada çıktıysa evet ihtimal var ama daha çok başında. Haftasonu da geldi malum kan veremiyorsunuz. En iyisi sabah ilk idrarla yeniden gebelik testi yapıp emin olmakMerhaba şekerli yoğurt amin inşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim , bugün gittim 16.10 nda sadece 2 dk geciktim devlet hastanesi 16.14 te mesai bitiyormuş doktor beni bi azarladı ama şok oldum böyle birşey yaşamadım hayatımda sinirlendim yok dedi işte neden geç geliyorsun mesaim bitti bilmem ne neyse sonra aldı bu sefer de içeride devam etti söylenmeye dedi alttan muayene edebilirim yada kan verirsin pazartesi gelir yaparsın, alttan muayene edersem erken olduğu zaman göremeyebiliyoruz dedi neyse dedim kan testi yapacağım ama ben hastaneye çok uzakta oturuyorum anneme gideceğim pazartesiye kaldı benim kan işi
Teşekkür ederim 5 10 dk da bir tuvalete çıkıyorum ama öyleboyle değil ben anlamadim az beklesem sol kaSığim çok ağrıyor direk zaten ağrı girince tuvaletim geldiğini anlıyorum bu sefer gidiyorum acaba idrar yolu enf. Olsam ekimden bu yana gecikir miydi bu kadarGeç olsun güç olmasın diyelim o zaman. Bence var. Kalbinizi ferah tutun stresten uzak durun.
Sonucu buraya da yazın olur mu.Teşekkür ederim 5 10 dk da bir tuvalete çıkıyorum ama öyleboyle değil ben anlamadim az beklesem sol kaSığim çok ağrıyor direk zaten ağrı girince tuvaletim geldiğini anlıyorum bu sefer gidiyorum acaba idrar yolu enf. Olsam ekimden bu yana gecikir miydi bu kadaraklımda deli sorularr
Merhaba onbirmayıs ya ben üstünden çok geçmedi gördüğüm de saatler sonra değildi akşamüstü yaptım bAktım ilk emaaan deyip geçtim aslında yemek yedim bi lavaboya gidip bakım dedim öyle gördüm bu arada 10 15 dk icinde iyip kalkıyorum yemeği bilmiyorum yani ya hayırlısı olsun gine moda girdim benEğer bu çizgi ilk 5 dakikada çıktıysa evet ihtimal var ama daha çok başında. Haftasonu da geldi malum kan veremiyorsunuz. En iyisi sabah ilk idrarla yeniden gebelik testi yapıp emin olmak
Acaba erken gebelik testi mi aLsam yarın yada bi test daha paranoyak gibi eczacıları zengin edicem bu gidişleBende silik çizgi gördüm kuruma çizgisi değildir inşallah
Aklımda pazartesi gideceğim en azından diyelim yok netleşti değilsem de sonra bi doktora gider nedenini araştırırım ama geleneksel Tarlusalı verirler gine şaşırmam o yüzdenSonucu buraya da yazın olur mu.
Naptın canım? Kan verdin mi bugün?Aklımda pazartesi gideceğim en azından diyelim yok netleşti değilsem de sonra bi doktora gider nedenini araştırırım ama geleneksel Tarlusalı verirler gine şaşırmam o yüzden
Hamile değilsiniz bence. Gününüz o kadar geçtikten sonra bu kadar silik çıkmış olamaz. Her ikisinde de döngüm 24 güne bir olmasına rağmen 1-2 gün gecikmişti ki eczaneden aldığım testlerde daha damlatır damlatmaz lap iki çizgi çıkmıştı.Merhaba hanımlarsizinle birşey paylaşmak istiyorum. Ben en son 19-25ekim arası regl gördüm. Adetlerim düzenli değil büyük ihtimal ile de Her ay kendimi acaba die strese sokuyorum bi sevinçle 5 , 6 gün geciyo bende bi sevinç sonra bakıyorum adet olmuşum en son bu yüzden 10.gün gelmişti bekar iken düzenliydi no stres sıkıntı çünkü , ah bekarlık
Bugün 3 aralık ve ben adet görmedim son adetimden Bu yana aslında kaset test bile yapmayacaktım en son öyle karar verdim ama bu kadar uzayınca yapayım dedim 2 kez farklı marka 2sinde de silik çizgi gördüm 2.test çok silik olduğu için kamera da görünmüyo çekmedim o yüzden. Yani bilmiyorum eşimle düzenli ilişkimiz var geri çekilerek korunuyoruz (pek te korunaklı bir yöntem değil bence) 5,10dk bir tuvaletim geliyor sürekli idrar a çıkıyorum öyle böyle değil gitmeyince sol kasığım çok ağrıyor çünkü oNun haricî ne gelen var ne giden , Hadi idrar yolu enfeksiyonu 1.5 Ay geciktirir mi ki adeti ?? Bilmiyorum sizce gebe olabilir miyim ? Ne yapayım
Evet hamile degilim , ama hala adet olmadım. Cipro kullanıyorum idraryolu için birde Tarlusal içiyorum şuan bakalım gelir gelmez yaşayıp göreceğiz , hayırlı zaman da artıkNaptın canım? Kan verdin mi bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?