Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koş kan vermeye , bebek geliyorKızlar adet gecikmesinin 4. Günü yaptim böyle çıktı sizce var mı kan testim yarin cikacak
Merhaba :) hayırlı olsun inşallah bebişin vardırKızlar adet gecikmesinin 4. Günü yaptim böyle çıktı sizce var mı kan testim yarin cikacak
Biraz belli test verin mutlaka.Kızlar adet gecikmesinin 4. Günü yaptim böyle çıktı sizce var mı kan testim yarin cikacak
Merhaba, bende sizinle benziyorum durum olarak. Adet gecikmesinin 4. Günü kanda 0.200 çıktı negatif. Hala adet olmadım. Buradan yazar mısınız sonucunuzu merak ediyorum.Merhaba :) hayırlı olsun inşallah bebişin vardırBenim de adetim 3 gün gecikti, gebelik testinde silik çizgi çıktı. Dün kan verdim, kan testi negatif. Doktor adet gecikmesi 7 günü bulursa kontrole gel tekrar bakalım dedi. Belki sana yol gösterici olur diye yazmak istedim:)
Kan testi verdim yarın cikacak haber veririm mutlakaMerhaba, bende sizinle benziyorum durum olarak. Adet gecikmesinin 4. Günü kanda 0.200 çıktı negatif. Hala adet olmadım. Buradan yazar mısınız sonucunuzu merak ediyorum.
Regl öncesi farklı hastanelerde baktırdım 1.2 ve 2.3 çıktı değerlerim. Dün tekrar baktırdım 1.2 çıktı. Başından beri negatif çıkıyor. Regl gecikmesi diye düşünüyorum artık. Eğer 7 günü geçerse durum tekrar doktora gideceğim.Merhaba, bende sizinle benziyorum durum olarak. Adet gecikmesinin 4. Günü kanda 0.200 çıktı negatif. Hala adet olmadım. Buradan yazar mısınız sonucunuzu merak ediyorum.
Kan testim de pozitifHayırlısı olsun ınsallah buradan sonucları yazarsanız sevınırm merak ederim :)
Ben hamileyim umarin sizde de vardirMerhaba, bende sizinle benziyorum durum olarak. Adet gecikmesinin 4. Günü kanda 0.200 çıktı negatif. Hala adet olmadım. Buradan yazar mısınız sonucunuzu merak ediyorum.