Sizce hamilelik var mı?

Ayseshn

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
10
4
6
25
Kızlar adet gecikmesinin 4. Günü yaptim böyle çıktı sizce var mı kan testim yarin cikacak

Eklentiler

• IMG-20231003-WA0001.webp
    IMG-20231003-WA0001.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar adet gecikmesinin 4. Günü yaptim böyle çıktı sizce var mı kan testim yarin cikacak
Merhaba :) hayırlı olsun inşallah bebişin vardır 🤲 Benim de adetim 3 gün gecikti, gebelik testinde silik çizgi çıktı. Dün kan verdim, kan testi negatif. Doktor adet gecikmesi 7 günü bulursa kontrole gel tekrar bakalım dedi. Belki sana yol gösterici olur diye yazmak istedim:)

Merhaba :) hayırlı olsun inşallah bebişin vardır 🤲 Benim de adetim 3 gün gecikti, gebelik testinde silik çizgi çıktı. Dün kan verdim, kan testi negatif. Doktor adet gecikmesi 7 günü bulursa kontrole gel tekrar bakalım dedi. Belki sana yol gösterici olur diye yazmak istedim:)
Merhaba, bende sizinle benziyorum durum olarak. Adet gecikmesinin 4. Günü kanda 0.200 çıktı negatif. Hala adet olmadım. Buradan yazar mısınız sonucunuzu merak ediyorum.

Merhaba, bende sizinle benziyorum durum olarak. Adet gecikmesinin 4. Günü kanda 0.200 çıktı negatif. Hala adet olmadım. Buradan yazar mısınız sonucunuzu merak ediyorum.
Regl öncesi farklı hastanelerde baktırdım 1.2 ve 2.3 çıktı değerlerim. Dün tekrar baktırdım 1.2 çıktı. Başından beri negatif çıkıyor. Regl gecikmesi diye düşünüyorum artık. Eğer 7 günü geçerse durum tekrar doktora gideceğim.

Hayırlısı olsun ınsallah buradan sonucları yazarsanız sevınırm merak ederim :)

Ayyyy hayırlı olsun gözün aydın🥹🤲🏻❤️ Koş kan vermeye sabah sağlık ocağına :)

Back
X