B bahlalei Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2026 Mesajlar 29 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 28 Perşembe 12:40 Konu Sahibi Konu Sahibi bahlalei #1 Sizce hamilelik var mı? 6 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Bu ay da adetime 3-4 gün var. Dpo 11 civarı testi yaptığım anda silik çıktı Eklentiler IMG_2036.webp 41,6 KB · Görüntüleme: 52
Sizce hamilelik var mı? 6 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Bu ay da adetime 3-4 gün var. Dpo 11 civarı testi yaptığım anda silik çıktı
tubcum Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Haziran 2026 Mesajlar 52 Emoji Skoru 31 Puanlar 3 Yaş 29 Perşembe 13:41 Konu Sahibi Konu Sahibi bahlalei #2 bahlalei .!.: Sizce hamilelik var mı? 6 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Bu ay da adetime 3-4 gün var. Dpo 11 civarı testi yaptığım anda silik çıktı Genişletmek için tıkla... Umutlandırmak istemem ama bende bu şekilde çok silik çizgi ile öğrenmiştim. Yine de regli gününü beklemeni tavsiye ederim.
bahlalei .!.: Sizce hamilelik var mı? 6 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Bu ay da adetime 3-4 gün var. Dpo 11 civarı testi yaptığım anda silik çıktı Genişletmek için tıkla... Umutlandırmak istemem ama bende bu şekilde çok silik çizgi ile öğrenmiştim. Yine de regli gününü beklemeni tavsiye ederim.
Lalezz Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Nisan 2026 Mesajlar 384 Emoji Skoru 81 Puanlar 13 Yaş 27 Perşembe 15:17 Konu Sahibi Konu Sahibi bahlalei #3 Teste göre var gözüküyor yüksek ihtimalle kan değeri. 15-20 arasıdır inşallah bahlalei .!.: Sizce hamilelik var mı? 6 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Bu ay da adetime 3-4 gün var. Dpo 11 civarı testi yaptığım anda silik çıktı Genişletmek için tıkla...
Teste göre var gözüküyor yüksek ihtimalle kan değeri. 15-20 arasıdır inşallah bahlalei .!.: Sizce hamilelik var mı? 6 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Bu ay da adetime 3-4 gün var. Dpo 11 civarı testi yaptığım anda silik çıktı Genişletmek için tıkla...
eses_35 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2026 Mesajlar 3.881 Emoji Skoru 1.864 Puanlar 48 Yaş 32 Perşembe 15:27 Konu Sahibi Konu Sahibi bahlalei #4 bahlalei .!.: Sizce hamilelik var mı? 6 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Bu ay da adetime 3-4 gün var. Dpo 11 civarı testi yaptığım anda silik çıktı Genişletmek için tıkla... Silik çizgi çıkmış bir kaç gün sabah ilk idrarla tekrarla istersen koyulasmayi canım
bahlalei .!.: Sizce hamilelik var mı? 6 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Bu ay da adetime 3-4 gün var. Dpo 11 civarı testi yaptığım anda silik çıktı Genişletmek için tıkla... Silik çizgi çıkmış bir kaç gün sabah ilk idrarla tekrarla istersen koyulasmayi canım