Sizce hamilelik var mı?

omfg7777

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
16
1
16
33
28 günde bir düzenli adet oluyorum. Adet bitiminin ertesi günü dışarı boşalma olan bir ilişkide hamilelik olabilir mi?

Eğer yumrtlama dönemin değilse ve zevk suyundaki sperm yolculuğa başlamadiysa hamile degilsin

Yumurtlama günü otomatik hesaplayiciya göre yapıldıysa doğru olmayabilir...herkes aynı dönem yumrtlamiyor ör. ..ablam adetin hemen bitiminde hamile kaldı ...başka beraberliği yok.

Yumurtlama günü otomatik hesaplayiciya göre yapıldıysa doğru olmayabilir...herkes aynı dönem yumrtlamiyor ör. ..ablam adetin hemen bitiminde hamile kaldı ...başka beraberliği yok.
Hayır kendim hesapladım zaten adetlerim düzenli oluyor yumurtlama günüm 2 kasıma denk geliyordu o tarihte şeffaf uzayan akıntım vardı cinsel ilişkiye girdiğim gün kuruydu

Bişey sormak istiyorum hamile olmamdan şüpheleniyorum. Adetimden bir gün önce ve bitiminde kahverengi leke geldi acabahamilemiyim?

Test alicam ama eşim şehir dışında 13 De geliyor tek yapmakistemiyorum. Ilk kez olacak eğer yoksa psikolojik olarak tek kalmak istemiyorum. Fikir edinmek istedim

Test alicam ama eşim şehir dışında 13 De geliyor tek yapmakistemiyorum. Ilk kez olacak eğer yoksa psikolojik olarak tek kalmak istemiyorum. Fikir edinmek istedim
canm benm disari bosalmak ve adet bitiminden ertesi gunu yumurtlamaya denk gelmez duzenliyse adetin biraz imkansz gbi gecikmen psikolojinden Allah gonlune gore versin

Back
X