Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çizgi görünüyor ama istersen bir tane daha test deneSabah aç karnına yapdim ilk idrarla ve sonuç. Pozitif cikdi silik gibi yani 8 gün vardı adetime ama sizcede hamilemiyim şuan 5 gün var bişey hissetmiyorum belirti yok
Sabah aç karnına yapdim ilk idrarla ve sonuç. Pozitif cikdi silik gibi yani 8 gün vardı adetime ama sizcede hamilemiyim şuan 5 gün var bişey hissetmiyorum belirti yok
[/QUOTE
Bence var ama daha yeni olabilir bi kan testi verin yaa bekleyebilirseniz adetinizi bekleyin belli olur o zaman
Canım aç karnına tok karnına fark etmiyor istersen erken gebelik testi ile dene ben öyle anlamıştım gebe olduğumuOnu normal yapa bilirim deme yoksa aç karninami yapım yine
Tam teşekkürler bugün tekrar yapım bildirim sizeCanım aç karnına tok karnına fark etmiyor istersen erken gebelik testi ile dene ben öyle anlamıştım gebe olduğumu
Rica ederim canım, bekliyorum güzel haberiniTam teşekkürler bugün tekrar yapım bildirim size
İnsallahRica ederim canım, bekliyorum güzel haberini![]()
Kan testi veremedim bunu yapdim dün evdeRica ederim canım, bekliyorum güzel haberini![]()
Canım hayırlı olsun gebelik var İnşallah sağ salim kucağına alırsın, kan tahlili verince beni haberdar etKan testi veremedim bunu yapdim dün evde
İnşallah huy n yapicam inşallah kan testi yazarım sizeCanım hayırlı olsun gebelik var İnşallah sağ salim kucağına alırsın, kan tahlili verince beni haberdar et![]()
Hamileyim kızlar çok yeni dahaCanım hayırlı olsun gebelik var İnşallah sağ salim kucağına alırsın, kan tahlili verince beni haberdar et![]()
Merhaba hayırlı olsun Rabbim daim etsinHamileyim kızlar çok yeni daha
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahHamileyim kızlar çok yeni daha
Amin inşallah teşekkürler seninde umarım olur tesekkurlerHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
Yumurtlama günümü 2 gün kala tutunmuş ve adet iman 4 gün kala da kasıklarımı ağrımaya başladı ve midem bulanması belirtin yokdu sadece 4 gün kala kaşık agrım oldu ve ben takip dedim adet başlangıcından hesapladım 9 cü gün ilişkiye girildi 2 gün arayla bide yumurtlama gününde ama benim iki gün kala tutmusMerhaba hayırlı olsun Rabbim daim etsin
Belirtileriniz nelerdi ? Ve acaba yumurtlama zamanında mı tutunmuş yoksa en sonki adette n sonra mı tutunmuştur
Hayırlı olsun yumurtlamaya 2gun kala olduğunu doktormu söylüyor merakımdan soruyorum kusura bakmayınYumurtlama günümü 2 gün kala tutunmuş ve adet iman 4 gün kala da kasıklarımı ağrımaya başladı ve midem bulanması belirtin yokdu sadece 4 gün kala kaşık agrım oldu ve ben takip dedim adet başlangıcından hesapladım 9 cü gün ilişkiye girildi 2 gün arayla bide yumurtlama gününde ama benim iki gün kala tutmus
Yok kendi hesaplarıma göre öyle çünkü daha 2 3 haftalikHayırlı olsun yumurtlamaya 2gun kala olduğunu doktormu söylüyor merakımdan soruyorum kusura bakmayın![]()
Haftası adet başlangıcından hesaplanmiyormu acaba bende şuan gebelik düşünüyorum ama sadece yumurtlama günlerini değerlendirdimYok kendi hesaplarıma göre öyle çünkü daha 2 3 haftalik