Sizce hamilelik varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi fotma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haftası adet başlangıcından hesaplanmiyormu acaba bende şuan gebelik düşünüyorum ama sadece yumurtlama günlerini değerlendirdim
Adet olduğun günden hesapla 9 cü gün ilişkiden sonra kalkma yarım saat boyunca ayağını kaldır ki daha iyi tutar ve 9 cü günde önemli yumurtlama günü gibi ve ondan sonra 2 gün ara ver ki spermler dinlendim ve çoğalsın ovulasyon gününe kadar yani yumurtlama gününe kadar 2 gün arayla yapın bu şekilde

Adet olduğun günden hesapla 9 cü gün ilişkiden sonra kalkma yarım saat boyunca ayağını kaldır ki daha iyi tutar ve 9 cü günde önemli yumurtlama günü gibi ve ondan sonra 2 gün ara ver ki spermler dinlendim ve çoğalsın ovulasyon gününe kadar yani yumurtlama gününe kadar 2 gün arayla yapın bu şekilde
Yumurtlama dönemini sizin dediğiniz gibi değerlendirdim şuan reglimi bekliyorum 6gun var

Yumurtlama dönemini sizin dediğiniz gibi değerlendirdim şuan reglimi bekliyorum 6gun var
Mesala ben 9 cü hun Adem'den sonra yapdım sonra korunmasız ilişkiden sonra 17 günden itibaren hergün test yapdım ve silik cikdildan sonra netleşmeye başladı dün gece yapdım bide kan vermeden önce atıyorum bak istersen

Eklentiler

• IMG-20240309-WA0004.webp
    IMG-20240309-WA0004.webp
    10 KB · Görüntüleme: 17
Back
X