• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim acil cevap

damla_ayar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
32
4
1
27
Kızlar adetim 4 gün gecikti, gebelik testi yaptım ilk dakikasında ikinci çizgi silik çıktı. Hemen 5 dk sonra bir tane daha yaptım aynısından ikinci çizgi çıkmadı. Sizce hamile miyim? Görseldeki ilk yaptığım test. Hastaneye gitmelimiyim sonrasında çıkmazsa üzülmekten korkuma gidemiyorum cevaplar mısınız

Eklentiler

• IMG_4082.webp
    IMG_4082.webp
    35 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
Evet bence, testi yaptiginiz anda boyle olduysa bence hamilelik var, bende de boyle oluyordu adet gunune 1 hafta kala falan, adet gununde tam kirmizi beliriyordu

Evet bence, testi yaptiginiz anda boyle olduysa bence hamilelik var, bende de boyle oluyordu adet gunune 1 hafta kala falan, adet gununde tam kirmizi beliriyordu
Adetim 4 gün gecikti, testi yaptıgım an çıktı silik çizgi fakat heveslenip sonra üzülmek istemiyorum çok uzun zamandır bekliyorum çünkü :(

Kızlar adetim 4 gün gecikti, gebelik testi yaptım ilk dakikasında ikinci çizgi silik çıktı. Hemen 5 dk sonra bir tane daha yaptım aynısından ikinci çizgi çıkmadı. Sizce hamile miyim? Görseldeki ilk yaptığım test. Hastaneye gitmelimiyim sonrasında çıkmazsa üzülmekten korkuma gidemiyorum cevaplar mısınız
Geç döllenme olmadıysa yok bence ama inşallah vardır biraz daha bekleyin benim reglim 2 gün gecikti iki test yaptım ikiside kopkoyuydu ama kişiden kişiye değişiyor geç yumurtlama olmuş olabilir insAllah vardır ama bekle bence biraz daha sonra tekrarla tekrar aynı çıkıyorsa kan ver kesin sonuç tam belli olur

Arka arkaya yaptığınız için olabilir. İlk idrarla daha net sonuç alırsınız diyorlar. Özele giderseniz yaparlar 1 2 saate de sonuç çıkar
Ayni testdenmi yaptiniz? Bu pembe kapakli testler net gosteriyor yani silik varsa yanlish olma ihtimali cok az, InshAllah oyledir😍🙏🏻
Evet çok mantıklı. Bu testin hemen arkasına bir tane daha yaptım ama çizgi çıkmadı ya peşpeşe yaptım diyemi acaba

Back
X