Sizce hamilemiyim ? Benim gibi olan varmiydi

Hemsireniz01

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
48
18
18
28
Beta hcg 0.100 cikmisti dün bugun idrar testi yaptim biraz bekledim sonra telefon isigiyla boyle gordum kasik sancim gogus agrim belim cok agriyor adetimden 10 gun gecti birde Z32.0 gebeligi henuz dogrulanmamis yaziyordu bu herkestemi yaziyor acaba

Beta hcg 0.100 cikmisti dün bugun idrar testi yaptim biraz bekledim sonra telefon isigiyla boyle gordum kasik sancim gogus agrim belim cok agriyor adetimden 10 gun gectiEki Görüntüle 2626977
canım adet 10 gün geçtiyse gebelik olsa hcg 0.100 çıkmaz çok üzgünüm inşallah allah en kısa zaman da nasip eder

Benim adetim 5 gün geçtiğinde hcg değerim 4717 idi 10 gün geçip de bu değerde çıkması imkansız

Bugun ebe hemsireyle konustumda gec dollenme olabilir bekle biraz daha yine test yapalim dedi ama benimde kafam karisti
Kan testiniz dün yapıldığı için zaten geç döllenme bile olsa 5 güne yükseliyor değer kan testinde. yani şu an olması mümkün değil

Merhabalar üzmek istemem ama değeriniz sıfırın altında benimde adete bir gün silik çizgi çıkmıştı kan verdiğimde 156 ydı.

Adetim 11 gün geçmişti.beta 5,96 çıktı. İdrar testi de pozitif çıkıyordu.Gebelik yok denildi.1 gün sonra adet oldum. Yani az beta hcg yükselmeleri ve gecikmeler oluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…