![]()
ne zaman emekli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
ne zaman emekli![]()
İçine daha iyi bakmak için açtım canım kırmadımBide Allah aşkına şu testleri kırmayın ya
Okudum 4 damla dedi 4 damla damlatımDegilsiniz, idrari fazla damlatmissiniz test bile sararmis
Bende öyle görüyorum yandaki çizgiyle diğerinin alttaki çizgisi aynı kalınlıktaYani bariz cizgi var
Tekrar yap
Öyle yapicam sağolunTekrar yap cnm
2 gün sonra tekrar yaptım ilk böyle çıktı bulanık 2.cisi silik çizgi çıktı sizce hamile miyim 4 damla damlatım fazla damlatmadimTekrar yap cnm
Neden kan testi vermiyorsunuz? Burada net bir cizgi cikmis bile olsa yine sonunda kan testiyle durumdan emin olacaksiniz. Teste gore de var bir cizgi ama onun disinda baska renkler de var anlayamadim o yuzden2 gün sonra tekrar yaptım ilk böyle çıktı bulanık 2.cisi silik çizgi çıktı sizce hamile miyim 4 damla damlatım fazla damlatmadim
Yok gibi görünüyor2 gün sonra tekrar yaptım ilk böyle çıktı bulanık 2.cisi silik çizgi çıktı sizce hamile miyim 4 damla damlatım fazla damlatmadim